Cocks & Cows skifter kurs: Ændrer på menuerne til streetfood

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Cocks & Cows PR Foto
Cocks & Cows PR Foto

Cocks & Cows var én af de første store burgerkæder i København.

Nu skifter de til streetfood-koncept i alle burgerkædens restauranter.

Det nye koncept er et modsvar til coronakrisens udfordringer – og en ny gastronomisk trend.

Læs også Leveres lige til døren: Her er de gode burgersteder i København på Just Eat

Foto PR

Cocks & Cows Streetfood Pop-up

På Cocks & Cows logo vil der i den nærmeste fremtid stå ’Cocks & Cows Streetfood Pop-up – for safety and pleasure’.

Det sker på baggrund af et helt nyt streetfood-koncept, som den danske burger- og cocktailrestaurant lancerer.

Her kan alt spises med hænderne og passer til den nye gastronomiske virkelighed i Danmark.

”Vi har tænkt på det her før, men krisen var en katalysator for, at vi går en helt ny vej med Cocks & Cows – og det bliver med streetfood.

Det nye koncept er udviklet til en ny virkelighed, og alle burgere, salater og sides er skabt til at spises ”on-the-go”.

Danskerne ønsker stadig at være sammen, hygge sig og spise godt – og det imødekommer vi med det nye restaurantkoncept,” siger Lasse Wiwe, der er medstifter & partner i Cocks & Cows.

Læs også Seks forskellige slags rosé: Kendt vinbutik lancerer vinsmagning i din egen stue

Cocks and Cows

Take out and hang out

I første omgang bliver Cocks & Cows streetfood en midlertidig løsning og en vej til at møde kundernes nye behov.

Men Lasse Wiwe afviser ikke, at det på sigt kan blive en integreret del af virksomheden og skaleres yderligere.

”Det nytter ikke at sidde på hænderne og vente på en fuld genåbning som før Corona – vi vil hellere handle og prøve at ramme et behov.

Vi starter som takeaway og opfordrer til, at danskerne nyder deres burger udenfor sammen på forsvarlig vis – vi kalder det take out and hang out.

Vi er klar til at skalere op i takt med genåbningen. Hvis det bliver en succes, tænker vi det måske fast ind i fremtidens restauranter,” lyder det fra Lasse Wiwe.

Det vil både være muligt at tage mad og cocktails med, men efter den 18. maj kan gæsterne også blive hængende til varme burgere, kolde fadøl og cocktails – i forsvarlig afstand.

Læs også Bliver helt unikt: Meyers åbner traktørsted i historiske Fasangården

Foto PR

Krisen kræver tilpasning

Netop restaurationsbranchen er hårdt ramt under coronavirussen, men for Cocks & Cows ser man også krisen som en mulighed for at ændre på sin ellers hidtidige succesrige vej med nye tanker og ideer.

”Vi er stolte over, at vi komme et helt ny koncept. Det nemme valg er at vente på, at normaliteten vender tilbage – også inden for restaurationsbranchen.

Vi vil gerne være first movers inden for branchen, og det kræver, vi tør at tage nogle chancer, selv når vi står med ryggen mod muren,” siger Lasse Wiwe.

Læs også Drive-in bio med 3-retters menu: Forlænger stor succes med 14 dage

Den nye take away-menu er på vej i alle Cocks & Cows’ restauranter i København.

Den nye menu byder blandt andet på nye fristende burgere som Cheedy Eddy med cheddarost og Korean Fried chicken, men også salater og klassiske sides som løgringe og chicken wings.

Hvad: Cocks & Cows skifter til Streetfood-koncept
Hvor: Over hele København
Hvornår: Fra mandag d. 18. maj 2020 kl. 11.30
Hvordan: Læs meget mere og se menuen her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

KONKURRENCE

Lige nu kan du deltage i konkurrencen om at vinde 4 kombo menuer med en valgfri stor fadøl eller sodavand til hver.
Tjek det ud på MigOgKbh’s Facebook-side – opslaget er lagt på søndag d. 17. maj klokken 18.45