Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lidkoeb lægger lokaler til: Cocktail-event vil udfordre gæsternes smagsløg

Af Rasmus Kramer Schou
Den svenske kok Petter Bäcklund blandt skimmelost, sardiner og whiskey.
Den svenske kok Petter Bäcklund blandt skimmelost, sardiner og whiskey.

Uheldige smagsindtryk fra barndommen kan følge os langt op i vores voksne liv. Det vil det skotske whiskymærke Singleton gøre noget ved.

Sure oliven, der får munden til at snøre sig sammen. Og østers, der ligner snot.

Nogle smagsoplevelser tager vi med os fra barndommen, og de forbliver favoritter gennem hele vores liv. Men der er også dem, som vi aldrig lærer at holde af – selv i vores voksenliv.

Nu tager det skotske whiskymærke Singleton kampen op mod de dårlige minder i mundhulen.

Ligesom den grønne oliven falder whisky nemlig også i en kategori, der ofte kræver lidt mere modne smagsløg – den såkaldte acquired taste.

Læs også: Mange nyåbnede restauranter i København: Disse nye steder skal du kende

Derfor lancerer de dette efterår et helt nyt koncept, hvor målet er at servere et bredt udvalg af de råvarer og smage, som de fleste af os har det svært med i vores tidligste barndomsår.

Denne gang bliver de bare serveret i en kulinarisk fortolkning, der får gæsterne til at opleve dem i et nyt og mere delikat lys.

 AntiAnti

Rammerne er et lille gastronomisk event, der hedder AntiAnti. Her bliver gæsternes smagsløg udfordret af den svenske kok og madfotograf Petter Bäcklund, der sætter alle sejl til for at give deltagerne en sanselig totaloplevelse.

Læs også: Michelin-kok i delikatessen: Her åbner Københavns sprødeste supermarked

Af en undersøgelse foretaget af Kantar Sifo fremgår det, at de fleste børn ikke bryder sig om skimmelost, sild, sardeller, østers og oliven.

Men 55 procent af de adspurgte svarer samtidig, at vejen til at lære at værdsætte en smag er at opleve den gennem en god servering.

Fingermad og kølige cocktails

Helt lavpraktisk kommer arrangementet til at forløbe på den måde, at Petter Backlund vil tilberede tre små retter, som gæsterne nyder som fingermad sammen med velafstemte cocktails lavet på Singleton af bartenderne på Lidkoeb.

De er sammensat, så de supplerer smagene fra retterne.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails

AntiAnti finder sted på Lidkoeb i København onsdag d. 28. november fra kl. 17:30 til kl. 19.00 og koster 190 kroner. Prisen omfatter tre mindre retter og to cocktails.

Hvad: AntiAnti smagskoncept
Hvor: Lidkoeb
Hvornår: Onsdag d. 28. november kl. 17.30
Hvor meget: 190 kr. for tre mindre retter samt to cocktails
Hvordan: Læs mere her

Del artikel

Andre læser også