ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt: Luksus-cocktailbar lancerer pop-up med duftbaseret cocktailkort

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Der er næsten ikke noget, der kan fortælle historier som dufte.

Din ekskærestes parfume, der stikker i hjertet, frisk gran, som leder tankerne hen på jul og nyslået græs, der emmer af sommer.

Skal du prøve noget nyt, så skal du lægge vejen forbi Nimbs cocktailbar de næste to weekender, hvor de laver en noget anderledes pop-up med Tanqueray Gin.

Her er det traditionelle cocktailkort skiftet ud med et duftbaseret, hvor du lader din næse fremfor dine øjne vælge din drink.

Foto PR

En sensorisk baroplevelse

Med sit omhyggelige botaniske udvalg har Tanqueray defineret gin-genren siden 1830, og nu er de kommet på en ny sjov og innovativ måde at præsentere deres historie og håndværk på.

’Tanqueray Top Notes’ er en sensorisk baroplevelse, der har som mål at sætte fokus på de udsøgte aromaer og den unikke smag, en flaske Tanqueray Gin indeholder.

Over to weekender i november har Nimbs dygtige bartendere og dufteksperter fra Muro Scents forvandlet tre eksklusive Tanqueray-cocktails til skræddersyede dufte.

Det betyder, at gæsterne kan bestille cocktails på baggrund af, hvad deres næse finder mest interessant.

”Dufte fortæller historier og frembringer spontane følelser, som tit bliver lidt mudrede, fordi vi er vant til at tillægge det, som vi ser stor værdi.

Jeg synes det her koncept er vildt interessant, fordi det i høj grad inviterer os til at stole på vores intuition og følelser.

Når man kombinerer det med de fantastiske rammer, de kan tilbyde på Nimb, er jeg ikke et øjeblik i tvivl, om af gæsterne kommer til at gå derfra med en helt unik oplevelse. Og så er det første gang man kan prøve noget lignende her i Danmark, så det er jo i sig selv ret spændende,” siger Guri Rime, C&E Manager Diageo Nordics.

Foto PR

Bestil dine cocktails på en helt ny måde

Helt lavpraktisk fungerer det på den måde, at man i stedet for et klassisk cocktailkort, får duftprøver ned til sit bord.

Duftprøverne er placeret under glasklokker og bliver præcenteret på en træbakke.

Når gæsterne er klar, løfter bartenderen klokkerne, så gæsterne har mulighed for at træffe et valg, der 100% er styret af deres næse.

Ambitionen har været at fange de essentielle noter og aromaer, som hver cocktail indeholder, hvad enten det er citrus, vanilje, timian eller andre urter, krydderier, blomster eller frugter.

Tanqueray Top Notes-menuen består af 3 forskellige cocktails, og hver enkelt cocktail koster 145 kr. Hvis man vil opleve alle tre cocktails, kan man bestille ’The Tanqueray Top Notes Experience’, der koster 400 kr. per person.

Ud over de tre cocktails indeholder menuen også røgelsespapir med duftene, som man kan tage med hjem.

Hvad: Tanqueray Top Notes
Hvor: Nimb på Bernstorffsgade 5, 1577 København V
Hvornår: D. 12 -14. november og d. 19 – 21. november. Fra klokken 17.30-21.30 begge weekender
Hvor meget: 145 kr. pr. cocktail eller alle tre for 400 kr.
Hvordan: Læs mere her. Ingen bordbestilling – mød bare op!

Del artikel