MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Få varmen med saunagus: Cool sauna-truck kører rundt i København

Af Astrid Mernild
Foto: PR, Butchers Heat
Foto: PR, Butchers Heat

De høje sommergrader har for alvor forladt det danske land, men hvis du elsker de kolde dyp i alt slags vejr, så har vi lige arrangementet til dig.

Torsdag 6. oktober afholder Butchers Heat ‘Svanemøllegus’, og som navnet måske afslører er der tale om saunagus ved Svanemøllen.

Saunagusen foregår i en truck, som er en militær mandskabsvogn med fortid hos Frømandskorpset, der er bygget om til en urban mobil sauna med brændeovn.

Vognen er unik og flot indrettet med bænke i abachi-træ, originale slagterfliser, lækkert lys i et utal af farver og kombinationer samt højtalere, således at det er muligt at stimulere alle deltagernes sanser.

Saunagus er aromaterapi i sauna, hvor en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme sten og svinger oliernes duft og varmen rundt i saunaen med et håndklæde, så der dannes en behagelig afslappet stemning.

I pauserne er der sørget for vand og snacks mellem hver gus, hvor der også er rig mulighed for at hoppe en tur i bølgen.

Pak tasken hjemmefra

Du skal kun medbringe badetøj og to håndklæder: ét til at sidde på inde i saunaen (det kan godt blive temmelig vådt) og ét til at tørre kroppen i bagefter.

Men vi synes også, at det er en god idé at medbringe badekåbe og badetøfler til pauserne, så man har lidt at varme sig på.

Svanemøllegus’ sessions koster 220 kroner og har en varighed af en time.

For at tilmelde sig Saunagus skal man blot hente Butchers Heats app, hvor man opretter dsig som bruger, og herfra kan man booke gus-sessions og se, hvornår der er ledige tider.

Er du lidt sent ude, kan der bookes plads i trucken indtil 15 minutter før start, og hvis der stadig er ledige pladser, kan man også tage chancen og komme uanmeldt – her kan der betales med MobilePay eller kontanter.

Læs mere om SvanemølleGus her.

Hvad: SvanemølleGus i trucken
Hvor: Svanemøllen Strand, Strandpromenaden 30 2100 Copenhagen Ø.
Hvornår: Torsdag 6. oktober Kl. 18.00, 19.00 & 20.00

Del artikel

Andre læser også