ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Langbordsmiddage og unikke madevents: Copenhagen Cooking er klar med årets program

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Rasmus Flindt Pedersen
Foto Rasmus Flindt Pedersen

Efter mere end to år med afstand og isolation, så er det endelig tid til danske sommeraftener med endnu flere langbordsmiddage, fællesspisning og madoplevelser på tværs af hele byen.

Copenhagen Cooking er en tilbagevendende madfestival, der samler hele restaurationsbranchen, og byens sultne gæster, til ti dages fejring af København som hjemby for vidunderlige spisesteder, innovative madfolk og udbredt madglæde.

Og i år er særligt smagsindtryk og grønne retter i fokus, når Copenhagen Cooking omdanner byen til én stor madfest fra den 19.-28. august.

Foto PR

Tiltrækker op imod 100.000 mennesker

Copenhagen Cooking inviterer hvert år op mod 100.000 mennesker til bords, når byen danner ramme for langbordsmiddage, smagninger, workshops, skæve madoplevelser, kulturindslag og meget mere.

Og igen i år er Israels Plads, ved TorvehallerneKBH hjerte og centrum for festivalen, når der fra 25.-28. august er middage og workshops på pladsen.

Årets program byder på knap 100 indslag, når hele programmet er offentliggjort i løbet af de kommende uger.

Temaerne er samarbejde, lækkerhed og læring og alle årets arrangementer skal derfor både tilbyde madfestivalens gæster noget lækkert at spise, give viden om råvarer og madhåndværk og så skal der være et samarbejde mellem flere aktører.

”Copenhagen Cooking handler både om de gode madoplevelser og alle de helt store spørgsmål, som gemmer sig under tallerkenen.

Hvilke tendenser vinder frem? Hvordan skal vi producere vores mad?

Og hvordan gør vi det mere lækkert at spise mere bæredygtigt?

Vi er stolte af at skabe rammerne for en festival, der fejrer maden og dem, der arbejder med råvarerne, og vi glæder os over, at de mange velsmagende arrangementer i årets program afspejler en madscene i rivende udvikling”, siger direktør i Food Organisation of Denmark, Pelle Øby Andersen.

Foto Rasmus Flindt Pedersen

Det kan du opleve

Der er mange fede ting, du kan give dig i kast med, når Copenhagen Cooking igen indtager København.

På programmet for Copenhagen Cooking 2022 finder du blandt andet en gastronomisk skumringsvandring gennem en af hovedstadens smukkeste parker samt ‘fisk og spis’ med lystfisker og madskribent Gordon Henriksen, som deler ud af sin spændende viden om lokale specialiteter.

Fangst eller ej, så sammensætter Pernille Vejrum, tidligere chefkok hos Bistro Boheme, tre skønne retter, der nydes i solen på det yderste af Nordhavnstippen.

Kom med til Intim kaviarmiddag på Studenterkilden, når Michelinkokken Anita Klemensen og kaviarimportøren Rossini kreerer en luksuriøs smagning med snacks og menu bestående af forskellig kaviar.

Eller tag plads ved bordet når hele byen syder og bobler med klassiske og nye københavnermiddage, madværksteder, fællesspisning, madhåndværk, børneaktiviteter, musik, og endnu flere smagfulde madoplevelser.

”Vi har lavet en madfestival, der både rummer de klassiske arrangementer, som rigtig mange københavnere ser frem til, og en række nye events, som vi laver i samarbejde med gode madfolk.

København er en af verdens bedste madbyer, og det skal selvfølgelig også afspejle sig i vores program.

Derfor skruer vi nu op for madglæden og smagsindtrykkene i hele byen”, afslutter Pelle Øby Andersen.

Det fulde program findes lige her.

Hvad: Copenhagen Cooking
Hvor: Over hele København
Hvornår: Fra den 19.-28. august 2022

Del artikel