ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vind to billetter: Copenhagen Rosé Festival vender tilbage med over 100 vine

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Fredag d. 25. og lørdag d. 26. juni 2021 slår Copenhagen Rosé Festival dørene op til to oplevelsesrige dage i roséens tegn.

Teamet bag Københavns største rosé festival glæder sig til at byde velkommen til en verden af rosé, når de for tredje gang inviterer til Copenhagen Rosé Festival i hjertet af København.

I løbet af festivalen vil der være rig mulighed for at smage, nyde og stifte bekendtskab med hundredevis af rosévine og alt hvad dertil hører.

Foto PR

For alle der elsker rosé

Årets største roséfest kommer til at finde sted i de smukke arkitektoniske lokaler i Nikolaj Kunsthal i indre København, hvor Danmarks bedste rosé-importører, producenter og rosé-elskere vil være samlet under samme tag, hvis COVID-19 restriktionerne tillader det.

Copenhagen Rosé Festival er for alle, der elsker de velsmagende lyserøde vine, og er en oplagt mulighed til at skyde rosé-sæsonen i gang på bedste manér.

I løbet af festivalen vil det være muligt at smage sig igennem nye som gamle favoritter fra de forskellige vinudstillere, som tilsammen vil have over 100 forskellige rosévine med.

Gå på opdagelse i 2,5 timer i de historiske lokaler, som danner rammerne for årets festival, og nyd solen, samværet og de lyserøde dråber i de fantasiske omgivelser.

Foto PR

Udover de mange stande, hvor man kan smage og købe rosévine fra hele verden, vil de smukke lokaler blive fyldt med god energi og musik fra Copenhagen Rosé Festivals DJ.

Inkluderet i billetprisen er en gratis velkomst rosécocktail fra bogen Thank You For Rosé, et smagekort til 12 forskellige vine og en officiel Copenhagen Rosé Festival plakat.

Konkurrence

Deltag i konkurrencen på Facebook og vind 2 billetter til fredag kl. 15.30-18.00.

Vi trækker en heldig vinder onsdag d. 16. juni og annoncerer vedkommende på Facebook.

Hvad: Copenhagen Rosé Festival 2021
Hvor: Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, 1067 København K
Hvornår: Fredag d. 25. og lørdag d. 26. juni 2021
Hvor meget: Fra 319 – 359 kr. Inkl. 1 rosécocktail, 1 smagekort à 12 smagninger og 1 festivalplakat
Hvordan: Billetter til Copenhagen Rosé Festival 2021 kan købes via billetto.dk

Del artikel

Andre læser også