ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Corona mindsker indbrud i København

Af Redaktionen

Det er aldrig sjovt at få indbrud. Følelsen af at fremmede bevæger sig ind i sit hjem uden tilladelse for at sjæle ens værdigenstande kan være svært at forholde sig til, og ofte føler man sig magtesløs, hvis man har mistet mange betydningsfulde og vigtige værdigenstande. Corona mindsker indbrud i København, og her kan du få gode råd til, hvordan du kan nedsætte risikoen yderligere.

Giv aldrig nøgler ud til andre

Man ved aldrig 100 %, hvem man kan stole på, og det er derfor vigtigt, at du ikke giver nøgler ud til andre. Når du beholder dine nøgler selv, vil du kunne holde styr på, hvem der har adgang til din lejlighed. Vælger du at give nøgler væk, ved du ikke, hvor de havner henne, og pludseligt kan du stå med fremmede mennesker i lejligheden – og når de kan låse sig ind selv, dækker forsikringen typisk ikke.

Bor du i København eller på Nørrebro, så vil du altid have mennesker omkring dig, men det behøver ikke at betyde, at risikoen for indbrud er mindre. Heldigvis har du muligheden for at få hjælp af en låsesmed København, hvis du får brug for det. Derudover kan du også få en kopi af nøgle, hvis du har en, du har nær og stoler på, som har brug for en nøgle.

Tænd lys i lejligheden så det ser ud til, at der er nogen hjemme

Corona har medvirket til at mindske indbrud i hjemme t i Danmark, fordi flere er hjemme. Når du eksempelvis er væk fra Nørrebro, kan du med fordel tænde lys i din lejlighed, så det ser ud til, at der er nogen hjemme. Nørrebro er hjem for mange, og det vil også medvirke til at nedsætte risikoen for, at du får besøg af ukendte og fremmede mennesker, som blot er ude efter dine betydningsfulde værdigenstande.

Del artikel