ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fjerde restaurant på kort tid: Pizza-kometer åbner på Vesterbro

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Det nyeste og fjerde skud på Corsa Pizza-stammen er rykket ind i lokalerne lige overfor Cofocos store middelhavsrestaurant, Delphine, på Vesterbrogade 44 – også kendt som Teaterpassagen.

Ud over den napolitanske pizza bagt på surdej, som er kendetegnende for Corsa Pizza, udvides menukortet med et større antipasti-kort der byder på lækre italienske retter og specialiteter af kvalitetsråvarer.

Foto PR

Fjerde lokation på 3 år

Corsa Pizza åbnede deres første restaurant i 2019 på Islands Brygge og har siden udvidet til Østerbrogade og Nordhavn.

Nu har de netop åbnet deres fjerde restaurant på Vesterbro.

Corsa Pizza er ejet af Karl Oskar Olsen (Wood Wood og Pas Normal Studio) og Cofoco, som driver 16 restauranter samt Coco Hotel i København.

Lokalerne i hjertet af Vesterbro, der hidtil har huset Bonjour Vietnam, er blevet flot renoveret i lyse farver med et smukt abstrakt loftsmaleri udført af kunstneren Mads Hilbert.

”Karl og jeg har kigget på mange lokaler på Vesterbro til Corsa.

Vi ville rigtig gerne åbne på Vesterbro, men det tog alt for lang tid, næsten 2 år, at finde en god adresse. Det har vi nu fundet i Teaterpassagen.

I mellemtiden har vi udviklet og udvidet menu og vinkort, så det i dag er endnu sjovere end da vi åbnede på Østerbro,” siger ejer Christian Lytje.

Foto PR

Pizza, antipasti og god vin

Corsa Vesterbro bliver et sted, hvor man både kan snuppe en hurtig pizza eller blive hængende og spise sig mæt i flere små retter over længere tid.

Dette afspejles også i vinkortet, der er sjovt og foranderligt med vine, der ikke kun er italienske, men en samling af vores yndlingsproducenter på tværs af lande og områder.

Der vil således altid være spændende, ofte sjældne, vine til gode priser.

Antipasti-kortet tæller blandt andet italienske klassikere som burrata med tomater, crostini med baccala og kapersblade, og crudo af torsk med oliven og merian, samt et udvalg af charcuterie fra den italienske importør Canova.

Corsa Vesterbro åbner desuden med et vinkort, der blandt andet indeholder vine fra producenter som Bornard, Cossard, Tschida og Matassa.

Der er plads til 50 gæster i restauranten og 50 gæster udenfor, og restauranten er åben alle ugens dage fra kl. 17-24.

Fra d. 23. april er der desuden åbent for frokost hver lørdag og søndag fra kl. 12.

Hvad: Corsa Pizza er åbnet på Vesterbro
Hvor: Vesterbrogade 44, 1620 København V
Hvornår: Åben alle ugens dage fra kl. 17-24. Fra d. 23. april er der desuden åbent for frokost hver lørdag og søndag fra kl. 12
Hvordan: Der kan reserveres bord lige her

Del artikel