MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sprødt: To unge gutter serverer saftig Fried Chicken på Nørrebro

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen

Fried Chicken er efterhånden blevet en ting i København, og det forstår vi godt hos MigogKbh.

Kombinationen af det sprøde, saftige og ofte en smule krydrede er nemlig intet mindre end genial.

På Nørrebro hos CRISP til i en lille kælder, og de har altså fat i den rigtige ende.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Gamle gymnasiekammerater udlever drømmen

Lasse og Lukas har kendt hinanden siden gymnasiet og allerede dengang var kærligheden til den sprøde kylling stor.

”Vi har faktisk arbejdet på det her projekt de sidste tre år. Vi synes bare, der manglede et rigtig godt sted med Fried Chicken i København,” fortæller de to unge fyre bag disken.

Og så er der jo ikke altid særligt langt mellem drømme og virkelighed, så lige omkring det nye krav om mundbind sidste år kunne drengene åbne CRISP på Fælledvej.

”Det var en vanvittig åbning. Her var så mange mennesker på gaden, at selv politiet var forbi,” fortæller de to.

Så mange er her dog ikke mere, men taget i betragtning af at det er en ”helt normal” torsdag til frokost, så er her altså ret godt besøgt.

På menuen finder du hele tre slags Fried Chicken burgere, tre slags wings, nuggets, sides som parmesan fries og coleslaw og kongen af det hele (hvis vi selv skal sige det): Crisp dog, som er en hotdog med Fried Chicken.

Nøj, den var god!

Alle de lækre sager kan du naturligvis skylle ned med gode drinks og øl fra Bryghuset Møn.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Kylling med omtanke

Åbner man en restaurant disse dage, så er der mange ting at tage højde for.

Èn af dem er dyrevelfærd.

”Vi går virkelig op i hvor vi får vores kyllinger fra. Det er meget vigtigt for os.

Alle vores wings er økologiske og resten af vores kylling er dansk velfærdskylling”

Og ja, den slags smager jo også bare bedre.

Hos CRISP er deres Fried Chicken nemlig lige præcis, som den skal være.

Dejlig sprød uden på men saftig og med god smag indeni.

For at gøre det lidt bedre så serverer drengene deres wings i tre smagsvarianter: Peanut, korean og BBQ og alle tre kommer selvfølgelig med lækre, hjemmelavede dips.

Her går vi altså ikke ned på smag, og især deres tartar sauce vælter kegler her.

Hvad: CRISP
Hvor: Fælledvej 9, 2200 København N
Hvornår: Åbent alle dage fra kl. 11-22
Hvor meget: Burger for 75 kr. og menu med fritter og dip til 95 kr. Wings fra 35 kr./3 stk.
Hvordan: Se hele menuen og bestil online her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram