Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første i Skandinavien: CryoCare bringer banebrydende cryoterapi til København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

På bare få år er cryoterapi blevet vanvittigt populært i København, og det er med rigtig god grund.

Resultaterne og de mange fordele ved behandlingen taler nemlig for sig selv.

Indtil videre har mulighederne dog været begrænsede, men nu er der åbnet en ny klinik på Østerbro, der tilbyder behandlingen i en helt særlig og langt mere effektiv maskine – som de første i Skandinavien vel at mærke.

En ny form for cryoterapi

Man forstår godt, hvorfor cryoterapi har fanget mange danskere – det tager nemlig kun tre minutter.

Til gengæld kan det hjælpe på blandt andet migræne, ledsmerter, gigt, vægttab og bedre søvn helt uden bivirkninger eller risici.

Hos CryoCare på Østerbro har de som de første i hele Skandinavien fået en banebrydende elektrisk maskine til at udføre behandlingen med.

Behandlingen foregår ved at du træder ind i et rummeligt cryo-kammer, der gradvist nedkøler hele din krop (inklusiv hoved, hals og skulder) med elektrisk nedkølet tør og frisk luft.

Modsat andre cryo-behandlinger i København er det hele kroppen, som udsættes for kulden, og det er der mange fordele ved.

Behandlingen stimulerer blandt andet vagusnerven, hvilket er den længste kraniale nerve i kroppen, og som går fra hjernestammen til tyktarmen og finder vej igennem hjertet og lungerne.

Den foregår desuden – modsat alle andre behandlinger – helt uden brug af nitrogen, så du undgår eventuelle frostskader og ondt i hovedet

Foto PR

Godt for både krop og sind

Listen af fordele ved cryoterapi er lang, og det er nok også derfor, at behandlingen på rekordtid har vundet københavnernes hjerte.

For folkene bag CryoCare kom behovet egentlig fra et personligt sted, men det gik hurtigt op for dem, hvor mange andre, de kunne hjælpe med cryoterapi.

Behandlingen har nemlig en lang række af fordele for både helbred, krop og sind, når du udsættes for de høje minusgrader i en kort periode på op til tre minutter.

Kulden modvirker inflammation, mindsker led-og kropssmerter og fremskynder heling af beskadiget væv og ømme led, så det er ideelt for sportsfolk eller andre, der døjer med for eksempel gigt.

Er du på udkig efter en effektiv metode til at booste dit vægttab, så kan cryoterapi også hjælpe dig.

Cryoterapi hæver nemlig kroppens metaboliske hastighed, og efter behandlingen bruger kroppen en stor mængde energi på at genvinde en normal kropstemperatur.

Studier har faktisk påvist, at kroppen forbrænder op til 600 kalorier efter behandlingen, og hvilket svarer til forbrændingen ved en løbetur på 45 minutter.

De fysiske fordele er mange, men behandlingen kan også gøre meget for dit sind og helbred.

Når du træder ud af kammeret, bliver du nemlig straks ramt af en naturlig lykkefølelse, og du vil kunne mærke hvordan adrenalinen pumper rundt i din krop.

De fleste oplever herefter fornyet energi og velvære.

Den kolde temperatur får også kroppen til at øge produktionen af hormonet ‘norepinephrine’, der påvirker din søvncyklus og aktiverer din REM søvn.

Foto PR

Dans dig igennem kulden

Det kan naturligvis diskuteres, hvor rart det lyder at blive nedkølet til minus 90 grader i hele tre minutter – også selvom man har hørt om de mange fordele inden da.

Men hos CryoCare bliver det næsten til en leg, for de har nemlig musik i deres kammer, og du styrer naturligvis selv, hvad du gerne vil høre.

Musikken lyder som en lille ting, men den gør en kæmpe forskel for mange, og det føles oftest som om, at tiden går meget hurtigere.

Derudover kan man være to personer i kammeret ad gangen, og så kan man jo meget passende have sin helt egen lille dansefest derinde.

Behandlingen foregår i badetøj eller et let sæt træningstøj, da målet er at udsætte mest mulig bar hud for kulden for at opnå den størst mulige effekt.

Under behandlingen trækker blodkarrene i hudens yderste lag sig sammen, og efter behandlingen sker det modsatte.

Først iltes blodet, og derefter strømmer det frisk iltede blod med helende enzymer og næringsstoffer tilbage ud i kroppen – på den måde øges kroppens kollagenproduktion og hudens opstrammes.

Ydermere blive affaldsstoffer skyllet ud via lymfesystemet, hvilket kan reducere forekomst af cellulite (appelsinhud).

Vil du også gerne booke en behandling, så kan du gøre det lige her.

Hvad: CryoCare
Hvor: Ringstedgade 7, 2100 København Ø
Hvornår: Alle tidspunkter på dagen
Hvor meget: 1 behandling for 400 kr. og 10-turs klippekort for 2.500 kr. (for alle over 16 år)
Hvordan: Læs mere og book her

Konkurrence

Deltag i konkurrencen på Facebook og vær med i lodtrækningen om et 10-turs klippekort til CryoCare til en værdi af 2.500 kr.

Vi trækker den heldige vinder torsdag d. 6. august 2021 og annoncerer vedkommende på Facebook.

Del artikel

Andre læser også