ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frister med lækkerier fra Sydeuropa: Prøv 7 retter for 500 kr. på ny restaurant

Af Michael Qureshi
Cuvée Kitchen & Bar PR Foto
Cuvée Kitchen & Bar PR Foto

Cuvée er et fransk ord, der leder tankerne meget i retning af god vin.

Historisk var cuvée betegnelsen for de bedste vinbjerge i Bourgogne , og -i Sauternes – og dermed betegnelsen for den bedste vin.

Med den viden i baghånden kommer det ikke som nogen overraskelse, at der serveres god vin på den nyåbnede Cuvée Kitchen & Bar.

Den er åbnet i en af byens hyggeligste centrale gader, nemlig Kompagnistræde 18.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Cuvée Kitchen & Bar PR Foto

Det bedste fra Frankrig, Italien og Spanien

Herinde har de skabt et lækkert stilrent sted med mønstret tapet, træstole med fletryg og fnuglette gardiner.

En elegant blanding af fransk elegance, italiensk temperament og spansk lune.

Og sørme om ikke køkkenstilen passer som fod i hose med indretningen. Herfra strømmer det nemlig ud med det bedste fra det franske, spanske og italienske køkken.

Chefkokken har tidligere styret Tramonto, her er også hentet kokke fra de tidligere Michelinrestauranter Era Ora og Clou.

Læs også: Her er Bib Gourmand restauranterne i København 2020

Cuvée Kitchen & Bar PR Foto

Éclair med svampe, parmesan, trøffel

Cuvée Kitchen & Bar frister med Middelhavsfavoritter til både frokost og aften

Til frokost serverer de retter som kammuslinger med safran og grønne æbler.

Eller den helt igennem mundvandsdrivende signaturret éclair med svampe, parmesan, trøffel.

Alt godt samlet ét sted, mums.

Læs også: Guide: Her er Københavns nye fristelser med Nutella, éclairs og marengs

Cuvée Kitchen & Bar PR Foto

7 retter til 500,-

Aftenkortet byder på smags-pleasere som jomfruhummer spaghettoni med mediterriansk dashi og stracciatella.

Eller en Rokkedal unghane supreme, unghaneconsommé, taco af unghaneskind.

Til dessert har de en god håndfuld, blandt andet klassiskeren Babà au rhum som her kommer med bi-pollen og kamilleis.

Her er også børnemenu, så mor og far kan spise fint, mens børnene også får en oplevelse.

Kortet er a la carte, men har også ‘Cuvée Experience’, hvor køkkenchefen sætter dagens bedste holdopstilling. 7 retter kommer man igennem til 500,-.

Læs også: Asiatiske lækkerier: Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant i Nordhavn

Hvad: Cuvée Kitchen & Bar
Hvor: Kompagnistræde 18
Hvor meget: Forretter fra 110,- hovedretter fra 185,-
Hvordan: Læs mere lige her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også