Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cykeltræning med action og enkelte blå mærker

Af Annoncør

Det kan godt være, Danmark er kendt for at være fladt, men det er dog ikke mere fladt, end at man flere steder har særdeles velegnede baner til mountainbiking. Dette er måske også en af grundene til, at danskere gennem årene har klaret sig ganske godt i internationale konkurrencer. Måske særligt på de godt mudrede baner, som jo er helt naturlige for vi danskere. Heldigvis kan man også få tøj, som er praktisk i regn og endda mudder, som vi hurtigt har så meget af herhjemme.

Mountainbiking er en træningsform, som kan få pulsen hurtigt op, noget som kan været rigtigt godt for vores forbrænding og kredsløb. Men det stiller også krav til cyklen, så det er vigtigt, du vælger dig en rigtig MTB, som du kan finde et bredt udvalg af hos Bikester.dk. Sørg for at tjekke dine mål, så du får købt den rigtige størrelse, for det vil absolut betale sig, når det gælder både ydelse og nydelse.

Noget fandenivoldskhed kan hjælpe dig godt på vej

Har du fået mod på eller til og med smag for mountainbiking, nytter det ikke meget at lade et lille fald eller noget mudder gå dig på. Det er en del af udfordringen, og det handler om bare at bide det i sig og køre på, og du kan gerne benytte noget fandenivoldskhed. Den rigtige udrustning kan dog hjælpe med oplevelsen af MTB, og det skal gerne være suppleret med fornuftigt tilbehør.

Din udrustning bør nemlig ikke bare bestå af din mountainbike men absolut også af en god og sikkerhedsmærket hjelm samt yderligere beskyttelse til resten af kroppen. En rygsæk til et håndklæde, tøj og andet nødvendigt kan også være en fordel at have med. Du kan finde alt, du behøver hos Bikester.dk.

Mountainbiking er lidt hardcore, men hele familien kan stadig være med

Mountainbikes fås i forskellige størrelser og naturligvis i masser af udformninger, så hele familien kan faktisk deles om denne skønne aktivitet. Hvis I vælger de rigtige baner og begynder fornuftigt, kan børn sagtens være med. I begyndelsen nævnte vi, at danskere har klaret sig godt internationalt i konkurrencer, og de begyndte faktisk alle sporten som børn og har udviklet sig. Ikke at alle skal satse på at blive professionelle og køre konkurrencer, for man kan jo have en masse sjov med mountainbiking uden at konkurrere med andre.

Gå ind og tag et kig på Bikester.dk og se hvilke MTB du har at vælge mellem og tag samtidigt et kig på alt den øvrige udrustning, som du kan få samme sted. Det kan være cykelsko med ekstra greb og andre tilpasninger til mountainbikings mere rå miljø, eller tøj som samtidigt også yder beskyttelse. Den vigtige cykelhjelm fås også i rigtigt seje udgaver med fede designs, så de slet ikke er så dorky, som nogle måske husker, cykelhjelme var tidligere. Starter du på mountainbiking helt fra bunden, så overvej at vælge en lidt mere basal cykel, for så kan du altid opgradere senere, hvis det viser sig lige at være dig.

Del artikel

Andre læser også