ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedre end nogensinde: Danmarks ældste fiskerestaurant er et besøg værd

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Kasper Hjorth
Foto Kasper Hjorth

Siden 1910 har der ligget en fiskerestaurant på Gammel Strand.

Faktisk i så mange år, at den for mange både danskere og turister er blevet symbolet på kvalitet og en lækker oplevelse, når man jagter god fisk i København.

MigogKbh har lagt vejen forbi, og vi kan altså konstatere, at niveauet stadig er tårnhøjt, mens de både formår at være nytænkende og hylde det klassiske køkken.

Fyldt med historie

Det er de færreste restauranter i København, der rummer så meget historie som Krogs Fiskerestaurant.

I lofterne hænger der smukke lysekroner og på væggen er der royal kunst. 

Der er gjort en stor indsats for at bevare så meget som muligt af den originale indretning, og det hele er med til at skabe rammerne for en virkelig hyggelig aften.

Køkkenet er klassisk fransk men med et moderne og nutidigt twist skabt af dygtige kokke, der altid har fingeren på pulsen.

På menuen finder du klassikere som Bouillabaisse, Meunierestegt søtunge og Søtunge Walewska i fint selskab med nytænkende retter på deres 4- og 6-retters menuer, der viser fisken i helt nye kombinationer. Ved bordet flamberes der Crêpe Suzette.

For ej at forglemme Københavns muligvis bedste skaldyrsfad, hvor du finder alt det bedste, havet har at byde på.

Foto Kasper Hjorth

Smagene i alle retter fremstår elegante og raffinerede.

Nu måske mere end nogensinde før, da fornyelse altid vil være en del af kernen hos Krogs Fiskerestaurant.

Over hele linjen er der tale om fisk på højt niveau, og de tror selv på, at smukke øjeblikke udspringer af begejstringen ved at opdage og opleve.

Det er i spændingen mellem det velkendte og det ukendte, at glæden ved livet findes, og hvem bliver ikke glad af at spise god fisk, der er tilberedt til perfektion?

Fisk med god samvittighed

Hos Krogs Fiskerestaurant kan du ikke bare få fisk, der smager godt.

Du kan også spise det med god samvittighed.

For de prioriterer frisk bæredygtigt fanget fisk fra nærliggende farvande, der både sikrer, at du som gæst er med til at spise lokale råvarer i sæson og bevare havets biodiversitet.

Foto PR

De grønne råvarer på din tallerken kommer fra økologisk landbrug, og vinene på det store vinkort kommer primært fra Bourgogne, som alle tider har været fantastisk til fisk.

Krogs Fiskerestaurant har åbent mandag-lørdag både til frokost og aften.

Du kan altid vælge at gå a la carte, men særligt til aften er den helt store vinder deres 6-retters tasting menu til 945 kr. (inkl. vinmenu 1650 kr.)

Se hele menuen og lad dig friste lige her.

Mangler du stadig et godt sted i København at bestille årets nytårsmenu fra, så kan det også anbefales at tjekke Krogs Fiskerestaurant ud. Der er både hummer bisque og kæmpe skaldyrsfad på menuen.

Læs mere om nytårsmenuen og bestil her her.

Hvad: Krogs Fiskerestaurant
Hvor: Gammel Strand 38, 1202 København K
Hvornår: Åben mandag-lørdag fra kl. 11.30-00
Hvor meget: 6 retter til aften for 945 kr. 2 retter til frokost for 345 kr.
Hvordan: Læs mere og book bord her

Del artikel