MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tre etager og tagterrasse: Vild lejlighed på Frederiksberg kan slå prisrekord

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Ikke en, ikke to, men tre etager.

Intet mindre kan gøre det, når det gælder det stykke liebhaveri, der lige er kommet til salg i hovedstaden for en pris, der gør det til landets dyreste ejerlejlighed.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det luksuriøse hjem ligger på både 4., 5. og 6. sal i en gammel ejendom fra 1914 tæt på Søerne i den københavnske bydel Frederiksberg, hvor lejlighedens 320 kvadratmeter bolig fordeler sig over seks værelser. Dertil kommer en tagterrasse på over 30 kvadratmeter og – nå ja – en udbudspris på intet mindre end de 32 millioner kroner.

Et anseelige prisskilt, der er sat af liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, og som placerer den nyligt udbudte bolig solidt i toppen af det danske ejerlejlighedsmarked – et godt stykke foran den næstdyreste på listen:

En 207 kvadratmeter stor lejlighed i et nybyggeri ved havneløbet på Christianshavn, der er til salg for 28,5 millioner kroner.

Kan slå prisrekord

Selvom den dyreste lejlighed, der blev solgt sidste år – og højdespringerne fra årene før det – også havde prisskilte på den rigtig flotte side af 20 millioner kroner, er priser i denne størrelsesorden i den absolutte elite – mens 30 millionersmærket er ganske ubetrådt land.

Både 2018 og 2020 endte ifølge Boliga.dk med at slå danmarksrekord på lejlighedsfronten.

Først i 2018, hvor en lejlighed på Christianshavn lige overfor Nyhavn blev solgt for 28,5 millioner kroner – og i 2020, hvor en 264 kvadratmeter stor penthouselejlighed i prestigebyggeriet The Silo i Københavns Nordhavn blev solgt for en halv million mere – og altså satte en ny rekord som den dyreste lejlighedshandel nogensinde.

Med udbuddet af treetagerslejligheden på Frederiksberg kan der således være endnu en rekord på vej, hvis lejligheden bliver solgt nær sin udbudspris – og altså som minimum til mere end 29 millioner kroner, som den gamle rekord lyder på.

Se landets dyreste ejerlejlighed her

*Boliga.dk har ikke medtaget udbudte projektlejligheder på listen over landets dyrest udbudte ejerlejligheder. 

Del artikel

Andre læser også