ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gys og grin: Danmarks største halloween-show gør klar til at skræmme København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Knap er sommerferien slut, før en ny tid fuld af sjov for børn nærmer sig.

Mange børn er nok allerede begyndt at glæde sig til halloween, og dette efterår er der et nyt uhyggeligt show at se frem til.

Der er lagt op til både gys og grin, når Danmarks største halloweenshow nogensinde rykker ind på Bellahøj med skrækkelige cirkusartister og underholdning for hele familien.

Det er Clemens og Cirkus Arena, der er hjernerne bag “Halloween Cirkus”, og de lover, at det bliver storslået.

På scenen kan man opleve Szhirley, Clemens og Patrick Spiegelberg i front, og de får selskab af verdens skrækkeligste cirkusartister.

Patrick Spiegelberg har tidligere skabt halloweenmonstre for blandt andre Tivoli og halloweensuccesen “Horror Drive Thru”, og nu kan du altså se frem til nye imponerende skrækkeligheder.

For (næsten) hele familien

Selv om showet er fyldt med uhygge, kan du godt tage ungerne med. Det er for næsten hele familien, idet det er egnet for børn fra fem år.

“Halloween Cirkus” handler om cirkusdirektøren Owen Hall, spillet af Patrick Spiegelberg, som har samlet en gruppe af cirkusverdenens største freaks for at skabe det største halloweenshow nogensinde.

Owen vil nemlig gerne give alle dem, der har mobbet ham, en lærestreg ved at bevise, at skæve eksistenser i virkeligheden har det sjovere end dem, som peger fingre ad andre.

Til Owens store skræk bliver hans show dog ødelagt, da hans artister én for én pludselig forsvinder ind i underverdenen med en mystisk klovn, som spilles af Clemens.

I underverdenen håber klovnen, at artisterne med deres imponerende vovestykker forhåbentlig kan give hans gruopvækkende veninde, som spilles af Szhirley, så stort et chok, at hendes hikke fra helvede går væk.

“Halloween Cirkus” har premiere 13. oktober 2022, og forestillingen kan herefter opleves til og med selve allehelgensaften 31. oktober.

Alle tilskuere opfordres til at komme udklædt til showet, og der uddeles præmier til dagens bedste og værste udklædning.

Hvad: “Halloween Cirkus”
Hvor: Bellahøj Cirkusplads, Hulgårdsvej 117, København NV
Hvornår: 13. til 31. oktober 2022

Del artikel