Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danske iværksættere har skabt Airbnb for selskabs- møde- og konferencelokaler

Af Annoncør

Vi kender allerede koncepter som Airbnb, Just-Eat og Bilbasen, der alle hjælper os med, at få et nemt overblik over markedet for overnatningsmuligheder, fastfood eller den nye bil.

Nu har en dansk virksomhed med navnet EventButler taget endnu et marked med stor fart, hvor en lignende service tilbyder både private danskere og virksomheder et nemt overblik over både selskabslokalermødelokaler og konferencelokaler.

Søger man som eksempel stedet for julefrokosten i Århus, konferencefaciliteter i København eller et hyggeligt selskabslokale til brylluppet i Odense, vil man på EventButler kunne få det totale overblik over mulighederne. 

EventButler.dk, som er grundlagt af de to iværksættere Jesper Bruun og Kenneth Christensen blev lanceret få måneder før Corona pandemiens udbrud i 2020, hvilket har betydet en yderst vanskelig opstart for den unge virksomhed.

“Når man som iværksætter får trukket tæppet væk under sin forretning få måneder efter opstarten, og uden en dato for normalisering, skal man nok være mere end almindelig skør for at fortsætte. Det var ikke destomindre hvad vi valgte at gøre, og det har vi bestemt ikke fortrudt!” Udtaler Jesper Bruun.

Den unge virksomhed, som har kontor i Århus, har oplevet en markant vækst efter genåbningen af landet, og har i 2022 allerede håndteret booking henvendelser til en samlet værdi på mere end 50 mio. kr. for deres samarbejdspartnere.

Jesper udtaler: “Genåbningen har for alvor sat gang i forretningen, og vi står i dag som den største platform på det danske marked i vores branche.” 

De to partnere Jesper og Kenneth har ikke kun fokus på Danmark, men ser også konceptet brede sig ud over landets grænser, til lande hvor både kulturen og økonomien minder om den danske.

Hertil udtaler de to stiftere enstemmigt, at rejsen kun lige er begyndt. 

Del artikel

Andre læser også