Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Dating: Se oversigten og find det bedste datingsite her
Denne side er en annonce

Tilmelding

Gratis

Pris/md.

99 kr

Medlemmer

500.000 +

✔ Gratis profil
✔ Mange tusinde singler
✔ Flere arrangementer

Tilmelding

Gratis

Pris/md.

199 kr

Medlemmer

380.000 +

✔ Find den helt rigtige kæreste
✔ Gratis profil
✔ Sjovt og nemt

Tilmelding

Gratis

Pris/md.

89 kr

Medlemmer

50.000 +

✔ Nem, hurtig og gratis oprettelse
✔ God kundeservice
✔ Dating for voksne over 40

Tilmelding

Gratis

Pris/md.

69 kr

Medlemmer

119.000 +

✔ Perfekt for dating blandt ældre
✔ Gratis profil
✔ Seriøs senior dating

Tilmelding

Gratis

Pris/md.

79 kr

Medlemmer

25.000 +

✔ Nem tilmelding
✔ Gratis profil
✔ For dig som er 50+

Tilmelding

Gratis

Pris/md.

309 kr

Medlemmer

120.000 +

✔ For singler med ambitioner
✔ Gratis profil
✔ Manuel profil kontrol

Tilmelding

Gratis

Pris/md.

349 kr

Medlemmer

219.000 +

✔ Find den rette partner
✔ Gratis profil
✔ Flere tusinde nye medlemmer hver dag

Tilmelding

Gratis

Pris/md.

299 kr

Medlemmer

150.000 +

✔ Find dit livs kærlighed
✔ Gratis profil
✔ Seriøse intentioner
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Dating på nettet er for alle

På nettet er der i dag mange muligheder for at finde en date. Nettet flyder med forskellige datingsider, hvor man kan gå på jagt efter den eneste ene eller et uforpligtende tilbud. Det betyder altså også, at hvis du gerne vil finde en date, og måske har haft svært ved det indtil nu, så kan du ligesom tusindvis af danskere springe ud i netdating.

Det er ganske enkelt at date på nettet, for man udvælger blot den datingside, som man synes passer til ens behov, så tilmelder man sig, og så er man ellers klar til at begynde at lede. Der er mange forskellige datingsider, og netop derfor kan man også let finde en side, som passer til det man søger. Der er både de mere generelle datingsider, hvor mange mennesker kan passe ind, og så er der de mere specifikke, hvor det f.eks. er for en bestemt aldersgruppe eller lignende. Husk derfor altid at tjekke, hvad datingsiden har til formål, inden du tilmelder dig.

Der er datingsider på nettet for alle, og hvis blot man opfylder kravet om at være over 18 år, så er dating på nettet for alle typer.

Ny i online dating

Er du ny i online dating, så fortvivl ikke. Det er ganske let at bruge de forskellige datingportaler, og du skal ikke være nervøs for, at du ikke egner dig til denne datingform. Alle kan have succes med online dating, og i bund og grund, er datingsidernes formål jo blot, at man skal finde en eller flere personer, som man tror, man passer med, og så tage på rigtige dates og finde ud af det. Netdating er altså en smart måde, hvorpå du kan udvide dit felt af potentielle partnere, for mange kender nok det problem, at man ikke lige kan finde en i den omgangskreds, som man begår sig i.

Hver dag tilmelder danskere sig til datingsider, og du er altså derfor heller ikke den eneste, som er ny i det online datingunivers. Og en af de gode ting er, at det er ganske let at begå sig på de online datingsider, og man får hurtigt en følelse af, at man har let ved at navigere rundt. Med tiden bliver man mere sikker i sin søgning, og man vil derfor også have lettere ved at udvælge de rette dates. Hvis man er rigtig heldig, behøver man ikke mange forsøg, og så er online dating jo endnu sjovere.

Find kærlighed på nettet

Mange har nok hørt folk have den holdning, at man ikke kan finde en partner på nettet. Det er dog blot en holdning, og ikke en realitet. I dag finder rigtig mange mennesker deres livsparter gennem online dating, og det er der slet ikke noget galt med.

Når man finder sin date eller sine dates på nettet, så er det lettere at finde ud af nogle ting om personen hurtigt, og derfor vil man også opleve, at man ikke bruger tid på personer, som slet ikke matcher ens krav. Derfor kan man sagtens finde kærlighed på nettet, og det er tusindvis af danskere, såvel som borgere i andre lande, et godt bevis på.

Populær datingmulighed

Netop fordi, det er så ligetil, så er online dating også blevet en rigtig populær datingmulighed. Rigtig mange mennesker finder det sjovt og interessant at kunne gå på opdagelse i datinguniverset, uden at de behøver at tage væk fra deres hjem. Det gør også, at rigtig mange bedre kan få søgningen efter en date til at hænge sammen med livets andre gøremål. Når man har en datingprofil på nettet, kan man nemlig let bruge tid på det når det passer ind i arbejdet, studiet eller når man har puttet børnene i seng.

Det er populært, og netop derfor er der også rigtig mange mennesker, som man kan komme i kontakt med via online dating. De forskellige datingsider har rigtig mange medlemmer, og du har derfor stor sandsynlighed for at finde én eller flere kandidater, som potentielt kan passe til dig og dine behov.

Find din date på nettet i dag

Fordi det er så let at lave en datingprofil og starte din datingsøgning på nettet, så behøver du ikke tænke længe før du går i gang. Faktisk kan du starte din søgning allerede i dag, og hvis du er rigtig heldig, kan det være, at du allerede i dag finder din date.

Der er altså ikke langt fra tanke til handling, når man går på jagt efter en date, en ny partner eller blot et nyt bekendtskab på en af de mange online datingtjenester. Du skal blot vælge hvilken datingside eller hvilke datingsider, som du synes matcher dine behov, så opretter du din profil, og så er du klar til at finde mulige kandidater. Netdating er for alle mennesker, alle køn og alle aldersgrupper over 18 år. Derfor er der rig mulighed for at finde en date uanset hvem du er, og hvad du søger.

Mange fordele ved online dating

Der er rigtig mange fordele ved datingsiderne på nettet. Her kan i ro og mag starte din søgning på en ny partner eller en uforpligtende date, og så kan du på forhånd sikre dig, at:

  • Din date matcher dine krav
  • At I har en fælles forståelse
  • At du har lyst til at mødes med netop den person du har kontakt til

Det er bare nogle af de fordele, som du har, når du vælger at benytte dig af en eller flere af de mange datingtjenester. En af de andre store fordele er, at du kan bruge tid på at lede præcis når det passer ind i din hverdag. Det kan være, at du sidder i sofaen en sen aften eller du netop har tid i din frokostpause. Normalt vil man i disse situationer ikke have mulighed for eller tid til at bevæge sig ud og opsøge nye mennesker. Men når man bruger nettet, så har man altid mulige dates lige ved hånden via sin telefon, tablet eller computer.

Tjek datingsidernes anmeldelser

Når du skal i gang med at finde en date på nettet, så skal du først og fremmest vælge den eller de rigtige datingsider. Det kan måske være lidt svært at finde rundt i hvilken side, som passer bedst til dig, og derfor kan det være en god idé at søge råd og inspiration. Det kan du blandt andet gøre her, hvor vi giver dig god viden om de forskellige muligheder. Du kan også læse andre brugeres anmeldelser af datingsiderne eller måske det også er muligt at finde eksperters vurdering af de forskellige datingsider.Når du læser datingsidernes anmeldelser, har du mulighed for at danne dig et indtryk af, hvad netop den side kan tilbyde dig. På den måde kan du bedre vurdere om siden tilbyder det, som du søger, og om du kan forvente, at de kandidater du finder på siden, har samme intentioner med netdatingen, som du har.

Find udvalget af datingsider

Her hos os kan du finde et godt udvalg af datingsider, og det giver dig en mulighed for at have en god oversigt over de forskellige muligheder. På den måde, kan du lettere danne dig et overblik, over hvilke datingtjenester, som muligvis kunne være noget for dig. Det er selvfølgelig også muligt blot at søge efter forskellige datingsider selv, men når du vælger at bruge vores hjælp og eksperters hjælp, så er der større sandsynlighed for, at du får valgt den rette datingtjeneste til dine behov.

Udvalget af datingsider er stort, og derfor behøver du heller ikke vælge den første datingside, som du støder på. De forskellige datingsider har nemlig forskellige formål, og derfor bør du vælge en eller flere, som matcher det, som du gerne vil have ud af siden.

Vælg den rette datingportal

Netop fordi udvalget af datingsider er så stort, så kan man også let komme til at vælge den forkerte datingside, som slet ikke passer til de behov man har. Vi anbefaler derfor, at man tænker sig om inden man tilmelder sig en side, og også indstiller sig på, at man måske får brug for at skifte til en anden datingside undervejs. Netop derfor, er det jo også dejligt, at der er så mange forskellige muligheder.

De fleste datingsider kan man også få et gratis abonnement på, og dermed kan man teste af, om siden er den rette, før man tilmelder sig et plusabonnement, som man betaler for. Med et plusabonnement får man flere muligheder, men man kan ofte godt danne sig et indtryk ved at afprøve datingtjenestens i dens gratis version.

Kom godt i gang med netdating

Når du har valgt den rette datingside, og indstillet dig mentalt på, at du er klar til at slå dig løs i det online datingunivers, så er der kun tilbage at komme godt i gang. Måden hvorpå du bedst kommer i gang er, ved at tænke over hvad der er du søger, og samtidig tænker over hvordan din egen profil fremstår. Det er vigtigt, at man laver en god datingprofil, og det er samtidig vigtigt, at de krav man stiller til de mulige dates, er rimelige, og lavet ud fra, at man gerne vil have en date.

Mange kan godt være lidt slemme til at stille utroligt høje eller meget specifikke krav til en kommende date eller partner, og dermed kan man risikere at gøre det online datingliv væsentligt sværere for en selv. Jo mere åben er, jo bedre en start vil man også få på dating online. Samtidig skal man selvfølgelig have sig selv med, og man skal have en god mavefornemmelse med det man gør. Det er helt okay at stille krav, og det er man også nødt til, hvis man skal finde det rette match. Det kan være en god idé at tænke over, hvilke værdier man prioriterer højest, og så vælge mulige dates ud fra det.

Lav den bedste datingprofil

Når man skal lave den bedste datingprofil til en af de online datingsider, så skal man tænke sig godt om. For hvordan vil man gerne fremstå, og hvilken opfattelse ønsker, man at mulige dates får af en, som den første. Det er vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk, men samtidig er det også vigtigt, at det er et ærligt og korrekt førstehåndsindtryk. Når du skal lave en god datingprofil, er det en god idé at have fokus på:

  • At være sig selv
  • At være ærlig
  • At vise flere sider af sig selv

Når man selv skal vælge en date ud fra profil og samtaler, så vil man med garanti også vægte de parametre højt. Netop derfor skal man, når man laver sin egen datingprofil, tænke over, at man viser det af sig selv, som man også gerne vil vide om andre. Det kan være arbejdsforhold, bopæl, familieforhold og interesser, som er nogle af de ting man kan have fokus på.

Derudover er billeder også en meget vigtig del af ens datingprofil. Det rette billedvalg, kan nemlig vise sig at være altafgørende for, om man får den rette date. Det er vigtigt, at man vælger vellignende billeder af sig selv, og det kan være en god idé at vælge billeder af en selv i forskellige situationer. Det er altid en god idé at vælge mere end ét billede, fordi man både viser mere af sig selv, men også fordi, man virker mere troværdig, når man kan vise flere billeder af sig selv.

Vælg din date på nettet

Når du har oprettet din profil på en af datingsiderne, så er du klar til at udforske de andre personer, som også har en profil på siden. Når du skal udvælge den rette date, er det vigtigt at være åben, og samtidig klar over hvad det er man søger.

De forskellige datingsider er gode til at målrette de personer, som man interagerer med, og dermed vil man opdage, at man ret let, kan finde de personer, som matcher de kriterier, som man har.

Når man skal afgøre hvilke krav man har, er det vigtigt at være præcis, men samtidig også åbent. Jo større eller mere specifikke krav man har, jo svære bliver det også at finde en. Omvendt er det også rigtig svært at finde den eller de rette kandidater, hvis man ikke stiller nogen krav på forhånd. Det er derfor vigtigt at finde en god balancegang, når man skal begå sig i et online datingunivers.

Date gratis på nettet

Det behøver ikke at koste penge at date på nettet. De mange datingsider har som hovedregel altid et tilbud, hvor du enten kan have en gratisversion af et abonnement, eller hvor du i en given periode kan afprøve siden gratis. På den måde har du faktisk mulighed for at finde den rette date, og måske dit livs kærlighed ganske gratis på nettet.

Omvendt kan der også være fordele ved at betale for datingstjenesternes plusprofil, fordi man her får flere muligheder og funktioner, som måske kan gøre det lettere at finde det rette match. Mange vælger ofte at starte med en gratis profil, indtil de er sikre på, at online dating er det rette for dem. Derefter kan man let opgradere til en plusprofil hos de fleste af datingsiderne, og på den måde give en selv et endnu bedre udgangspunkt for at finde en god date, hvad enten man søger noget uforpligtende eller en mulig partner.

Datingsider for seniorer

Mange datingsider har et bredt publikum, men der findes også datingsider, som er mere specifikke. Der findes f.eks. datingsider, som henvender sig til bestemte aldersgrupper, og der findes derfor også datingsider for seniorer.

Disse datingsider har et andet fokus end de mere generelle, nemlig at give ældre mennesker mulighed for at møde en partner via nettet. Ældre mennesker har ofte haft en partner tidligere, men fordi man bliver skilt eller hvis ens tidligere partner er gået bort, så behøver man ikke stoppe med at have kærlighed i livet. Rigtig mange seniorer har stor glæde af at benytte netdating, hvor de kan finde andre i samme aldersgruppe og situation, og ofte høre man om, at der opstår nye kærlighedshistorier, og at de finder en ny, som de kan dele resten af livet med.

Dating, der er uforpligtende

Ligesom der er datingsider, hvor formålet er, at folk kan finde kærlighed, så findes der også datingsider, som er langt mere uforpligtende. På disse sider er formålet ofte, at man kan finde en date, som også blot leder efter noget uforpligtende, og der findes også datingsider, hvor formålet alene er at finde en partner, som man kan have en seksuelt forhold med.

Der er altså rig mulighed for at finde en datingside, som passer til en, hvis man gerne vil finde et uforpligtende forhold, hvor den anden part også er helt med på, at det blot er det, som det går ud på. Det er smart, at der er datingsider, som henvender sig til forskellige målgrupper, for uanset hvad man søger, så er dating på nettet, en let måde at finde det på. Det er forskelligt hvor i livet man er, og derfor er det dejligt, at man ved, at man er på en datingside, hvor de andre brugere søger det samme som en selv.

Giv din anmeldelse af datingsiderne

Nogle datingssider har en funktion, hvor man kan anmelde hvordan man synes siden er. Det er en rigtig god idé, at du også lave en anmeldelse af den eller de sider, som du bruger. På den måde kan du hjælpe andre brugere, som er i samme situation, som dig.

Det kan være lettere at vælge den rette datingtjeneste, hvis man kan læse andres vurderinger og oplevelser med siden. Det giver et godt indtryk af sidens formål, og man får mulighed for at læse, hvad andre end datingsiderne selv siger om siden.

Usikker på online dating?

Der er nok mange, som er lidt usikre på at springe ud i online dating. Det kan man også godt forstå, og man har da også hørt om folk, som har haft dårlige oplevelser med netop dating via nettet. Nutidens datingtjenester er dog meget seriøse, og de gør rigtig meget ud af at sikre sig, at de medlemmer, som de har på deres side, er troværdige og reelle.

Netop derfor behøver du heller ikke være så nervøs for at kaste dig ud i online dating. Du skal bare sørge for at have mavefornemmelsen med inden du mødes med en mulig date, og så er det altid en god idé, at lave lidt research på dine mulige dates. Ligesom vi anbefaler, at du selv laver en god beskrivelse og uploader flere billeder til din profil, så kan det også være en god idé, altid at vælge dates, som har en troværdig profil. Det har de blandt andet hvis man kan se flere billeder af personen i forskellige situationer, og hvis de har tilknyttet noget til deres beskrivelse, som gør, at man kan vide, at personen er den, som den udgiver sig for at være.

Succesfuld online dating

Nu har du lavet din research, du har vurderet udvalget, og du har måske allerede lavet din egen datingprofil. Så er der kun tilbage at krydse fingre for, at du også får succes med online dating. Rigtig mange mennesker verden over har fundet hinanden på nettet, og derfor har mange af de online datingtjenester stor succes.

De har succes med at matche personer, og skabe kærlighed og gode forhold. Hvis du også vælger at blive en del af universet, har du mulighed for at blive en del af denne succes. Og finder du ud af, at online dating alligevel ikke er noget for dig, så kan du altid lukke din profil eller holde en pause. De fleste bliver glade for online dating, og rigtig mange finder en fast partner, netop gennem en af de datingsider, som du kan finde her hos os.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af datingsider i Danmark, men inkluderer ikke alle udbydere. Vi samarbejder med flere af udbyderne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om datingsiderne kommer fra datingsiderne, og vi tager forbehold for fejl.