MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De bedste transportmidler i København lige nu og i fremtiden

Af Annoncør

At komme rundt i storbyen kan indimellem være lidt af en udfordring, især hvis man har besluttet sig for at investere i en bil. Men ligesom København er fyldt med muligheder inden for mad, kultur og uddannelse, så er der også rig mulighed inden for transport. Det kan være svært at overskue hvilket transport som passer en bedst, og derfor vil vi nedenstående komme de bedste af dem lidt nærmere.

Metro og S-tog

Den mest komfortable transportmetode er utvivlsomt metroen og S-toget. Her kan man sidde i ly for regnen og indimellem er der også dejligt varmt, dog er der for varmt i sommermånederne. En af de helt store fordele med metro og S-tog er, at de er utrolig punktlige. Man kan fra hjemmet af planlægge hele ens rute til og fra destinationen ofte helt ned til sidste minut. Det giver tryghed for mange at vide, at deres transportmiddel altid er der, og det gør det lettere at strukturere en produktiv hverdag.

Om nogle år kan vi endda supplere metro og S-tog med den københavnske letbane, og det ser vi meget frem til, men det går lidt tid endnu.

Den klassiske

Cyklen er det nok mest oplagte transportmiddel i København. Man skulle faktisk næsten tro, at København er bygget kun for cyklisterne. Den enorme fordel ved cyklen er for det første, at det som regel er hurtigere end bil på grund af byens trafik, og for det andet, så kan man modsat metro og S-tog selv kontrollere hvornår man kører frem og tilbage.

Det betyder også at cykler bliver storproduceret i byen. Der er mange som frygter at tilkøb af en cykel er en dyr fornøjelse, men det er mange billige cykler på markedet.

El-løbehjulet

Den helt store debatskaber for tiden er el-løbehjulet. El-løbehjulet har så småt overtaget store dele af cykelstien, og der er mange som udtrykker utilfredshed ved det. Der er dog også mange, som har stor glæde af el-løbehjulet, da det er et hurtigt transportmiddel, som ikke kræver fysisk aktivitet. Uanset om man er på den ene eller anden side af debatten, så er el-løbehjulet en god mulighed, hvis man ønsker simpel og altid tilgængelig transport.

Prøv dig frem!

Hvis du fortsat er i tvivl om hvilket transportmiddel, som passer dig bedst, så kan det være en god idé at prøve sig frem. Alle de nævnte transportmidler er let tilgængelige, og derfor kan man nemt udnytte sig af udelukkelsesmetoden til at finde et transportmiddel, som man foretrækker.

Hvis man vil gøre prøveturene lidt ekstra interessante, så kan man med fordel besøge nogle af de mange spisesteder i København. Uanset hvilket transportmiddel som du vælger, så er de lette tilgængelige.