Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De bedste vinbarer i København

Af Martin Jørgensen

Vinbarerne rundt omkring i det københavnske miljø blomstrer op, og der kommer hele tiden nye til. Er du på bølgelængde med det franskinspirerede og de franske vine, som går hånd i handske med en smuk fransk proptrækker fra Laguiole, eller er du større tilhænger af det italienske?

I denne artikel har vi samlet 5 nye vinbarer i den absolutte topklasse af vinbarer i København. Et lille udvalg af forskellige koncepter, som har til formål at inspirere dig, næste gang du vil ud og nyde et lækkert glas vin omgivet af intimitet, hygge og fantastisk betjening.

 

The Corner 108

Kan du godt lide den intime stemning, så kunne The Corner være et rigtig godt sted at starte, på din rejse rundt til de mange københavnske vinbarer.

The Corner ligger i samme bygning som selve restauranten ”108”, men den har sit helt eget liv. Med plads til omkring 20 gæster + udendørsservering, gør den hyggelige vinbar sig fortjent til en placering, som en af de bedste vinbarer i København.

Mandag til søndag, morgen til aften, har du mulighed for at svinge forbi den intime café, hvor du er garanteret en yderst fortrinlig betjening og en endnu bedre smagsoplevelse.

Når først du har sat dig ved et af bordene, får du svært ved at komme der fra igen, for sanseindtrykket her er noget ud over det sædvanlige.

Foruden deres store sortiment af forskellige naturvine, så byder menukortet også på et hav af lækre kulinariske oplevelser.

Hos The Corner er kriterierne for at få forkælet ganen altså virkelig opfyldt, og du vil med stor sandsynlighed vende tilbage hertil, når først du har oplevet den fantastiske atmosfære en gang.

Beliggenhed: Strandgade 108, København K.

 

Bevi Bevi

Indbegrebet af hyggelig italienskinspireret vinbar finder du hos Bevi Bevi. Kombinationen af udsøgt italiensk vin krydret med de mest vidunderlige italienske retter, er et sprog som Bevi Bevi virkelig forstår at tale.

Så snart du træder ind ad døren vil du forelske dig i den hyggelige, afslappede og uformelle stemning, som vinbaren udstråler.

Vi kunne skrive så meget, men du er simpelthen bare nødt til at opleve dette fantastiske sted, så det er nemmere, hvis du blot svinger forbi til et udsøgt glas vin og en lækker italiensk ret.

Beliggenhed: Oehlenschlægersgade 53, København V.

 

Den Vandrette

Skift de travlt befolkede fortove ud på Nyhavn med de hyggelige omgivelser hos Den Vandrette. Alt du skal gøre er at tage at svinge til højre, når du står for enden af Nyhavn ved Københavns kanal, og med ét forvandles det tæt befolkede område til et afslappet miljø.

God betjening er et varemærke hos Den Vandrette og de gør virkelig deres, for at din oplevelse skal blive så god som mulig.

Gå på opdagelse i deres store vinmenu, som udbyder et hav af europæiske vine samt et lækkert udvalg af oversøiske naturvine.

Og nu du sidder her, kan du lige så godt lade øjnene glide hen over de lækre retter, som spisekortet tilbyder.

Vi vil dog advare dig om, at når du sætter dig på Den Vandrette, så kommer du nok ikke derfra igen – også selvom planen blot var et lille enkelt glas vin.

Fristelserne er simpelthen for store hos den fantastisk hyggelige vinbar.

Beliggenhed: Havnegade 53a, København K.

 

Nimb Vinotek

Hos Nimb Vinotek finder du et af Nordens største udvalg af vine, og det er i sandhed en oplevelse bare at træde ned i den vidunderlige vinkælder.

Nimb Vinotek formår at omfavne alle niveauer af vinkendere, så uanset om du er erfaren vinkender, eller du først skal til at begynde, så er du sikker på at få ekspertise i verdensklasse her.

Og netop deres evne til at tiltrække alt fra ”den fattige studerende” til ”den velhavende forretningsmand” gør denne vinbar ganske særlig.

Initiativer som SU-venlige vinsmagninger til Grand Cru smagninger, hvor de gamle og sjældnere vine hives frem, gør det muligt for Nimb Vinotek at omfavne den bredde målgruppe.

Du behøver heller ikke at frygte for tegnebogen, da priserne her er ganske overkommelige. F.eks. kan du købe et glas vin fra 45 kr. samt ugens ret til 125 kr.

Gør dig selv den tjeneste at slå smut forbi Nimb Vinotek, så kvitterer de med en rigtig god oplevelse.

Beliggenhed: Bernstorffsgade 5, København V. 

 

Terroiristen

Nørrebro er virkelig blevet at samlingssted for mangfoldigheden og kulturoplevelserne står nærmest på skuldrende af hinanden i denne del af København.

Blandt hippe kaffebarer, spisesteder og ølsteder finder du den hyggelig vinbar Terroiristen. Som navnet antyder serverer de udelukkende terroirbasserede vine, som er både økologiske og biodynamiske.

Med udgangspunkt i Italien kan du hos Terroir få vine fra italienske vinmarker fra hele landet, og samtidig har du mulighed for at smage på et stort udvalg af vine fra østen, hvor lande som Tjekkiet, Slovenien & Ungarn kommer på tappettet.

Udover at kunne tilbyde dig nogle fantastiske vinoplevelser, har du hos Terroiristen også mulighed for at få stillet sulten, med et delikat spisekort som byder på alt fra lette snacks til varme retter.

Du har mulighed for at nyde din vin i de hyggelige omgivelser hos Terroiristen, som indbyder til afslapning og fordybelse. Desuden sælger de også ud af deres flasker, så du har tilmed mulighed for at købe en flaske med hjem, hvis det passer dig bedre.

Uanset hvad så er Terroiristen uden tvivl et besøg værd.

Beliggenhed: Jægersborggade 52, København N.

 

Med denne liste over 5 vidunderlige vinbarer i København, går du aldrig galt i byen, når du vil ud og holde en hyggelig aften.

Tilbage er der blot at ønske dig en rigtig god fornøjelse.