Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

For første gang nogensinde: De danske håndboldkvinder indtager Royal Arena

Af Mathilde Mågård Hansen
Anne Mette Hansen. Foto PR
Anne Mette Hansen. Foto PR

Der er lagt op til et brag af en aften, når de danske håndboldkvinder skal møde Sverige i Royal Arena tirsdag den 11. april.

Det bliver samtidig første gang nogensinde, at holdet løber på banen i den store arena på Amager med plads til over 10.000 tilskuere.

Vær med til at skabe en kæmpe håndboldfest, når kvindelandsholdet for første gang siden EM-sølvmedaljerne spiller på dansk grund.

Billetter kan købes fra bare 100 kr. via linket her.

Kæmpe aften i sigte

Ikke siden VM på hjemmebane i 2015 har det danske kvindelandshold spillet foran et så potentielt stort publikum på dansk jord. 

Derfor er det nu lidt af en drøm, der går i opfyldelse, og det skal du naturligvis være en del af.

”Det bliver en kæmpestor oplevelse, og jeg håber, at der kan blive skabt en fantastisk stemning i hallen. 

Jeg glemmer ikke den oplevelse, vi havde i Jyske Bank Boxen tilbage ved VM i 2015, så det ville være fantastisk at få den oplevelse igen med landsholdet,” fortæller landsholdets anfører, Sandra Toft.

Køb din billet til kampen lige her.

Billetpriserne begynder fra bare 100 kr. inkl. gebyr.

Kvindernes tur

Herrelandsholdet har med stor succes fem gange tidligere spillet for fulde huse i Royal Arena. 

Nu er det altså kvindelandsholdets tur, og også hos Royal Arena ser de frem til at huse Håndboldkvinderne for første gang:

”I løbet af 1990erne opnåede det danske kvindelandshold i håndbold stor respekt og en helt særlig status i den danske befolkning. Det var indiskutabelt et af de mest folkekære sportshold nogensinde herhjemme. 

Nu nærmer holdets kvalitet sig igen et niveau, hvor det er muligt at opnå den unikke position i danskernes hjerter, og jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at manifestere den ambition end i verdens smukkeste arena,” siger Dan Hammer, adm. direktør i Royal Arena.

Foto PR

Også de danske holdboldkvinder glæder sig til en fed aften, der forhåbentlig indebærer en sejr over vores svenske naboer:

”Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har været misundelig på herrelandsholdet, som til træningskampe har kunne fylde både Royal Arena og Jyske Bank Boxen. 

Så jeg synes, at det er en kæmpe milepæl for os som hold, at vi er nået dertil, at der nu er den opbakning, og at vi har skabt nogle resultater, der gør, at vi igen er et interessant hold at følge. 

Det er nok det, der gør mig allermest stolt – altså den rejse, vi har været på, og hvor vi begynder at nå dertil, at tingene går op i en højere enhed. Så jeg ser sindssygt meget frem til kamp i en forhåbentlig fyldt Royal Arena,” fortæller stregspiller Kathrine Heindahl.

Stor opbakning

Sparekassen Kronjylland og Alm. Brand er nogle af de sponsorer, der har valgt at bakke ekstra meget op om at skabe en stor håndboldfest den 11. april.

De har valgt at bruge lejligheden til at give en masse af deres kunder den fantastiske oplevelse, det er at se en landskamp i Royal Arena.

“Det gør mig utrolig stolt at se de resultater, vores kvindelandshold indtil videre har skabt, og at de nu skal spille i Royal Arena er fuldt ud fortjent. De skal hyldes for det, de har præsteret og mærke, hvordan danskerne har taget dem til sig.

Samtidig får vi mulighed for at give både danskerne og en del af vores kunder den fantastiske oplevelse, det er at se en landskamp i Royal Arena,” fortæller Jan Salling, kommunikationschef i Sparekassen Kronjylland.

Alm. Brand har også valgt at benytte denne særlige kamp til at invitere deres kunder med og give dem en fed håndboldoplevelse:

“Vi håber, at vi med vores støtte til kvindelandsholdet i håndhold kan være med til at skabe endnu mere opmærksomhed om en fantastisk sport og et fantastisk team.

Alm. Brand har siden oktober 2021 været stolt DHF-sponsor og har fulgt den imponerende udvikling, som landsholdet har været i.

Vi glæder os derfor til at være med til at hylde kvinderne i Royal Arena 11. april – i øvrigt sammen med nogle af vores Alm. Brand-kunder, som vi i denne særlige anledning har fået muligheden for at invitere med, siger Alm. Brands privatkundedirektør,” Kristian Hjort-Madsen.

Hvad: Kvindelandsholdet i håndbold møder Sverige
Hvor: Royal Arena, København
Hvornår: Den 11. april 2023 med kampstart kl. 21

Del artikel

Andre læser også