Decks til løbehjul – hvad er det for nogle?

Skrevet af: Redaktionen

Løbehjulsverdenen får stødt flere og flere tilhængere.

Det er nemlig en verden, der er i konstant udvikling, og som vinder stor popularitet. Både unge og voksne nyder godt af at køre rundt på de fine vilde løbehjul, som i øvrigt kan sammensættes efter ønsker og behov. 

Decks til løbehjul er det mest almindelige udstyr, du kan købe

Og det er de, fordi decks til løbehjul helt enkelt er det stykke, du står på, når du står på et løbehjul. Decks til løbehjul er typisk lavet af aluminium, og så kommer de i mange forskellige farver, former og størrelser. 

Mange forskellige webshops har et stort udvalg af decks til løbehjul, så du kan finde et, der passer til lige præcis dine behov og ønsker til design.

Bruger du trick løbehjul, skal du vælge decks til løbehjul, der er lavet præcis til trick løbehjul. Er det bare et ganske almindeligt løbehjul, behøver du ikke et deck til trick løbehjul. 

Hvad er forskellen på et trick løbehjul og et almindeligt løbehjul?

Trick løbehjul bruges primært til at lave tricks og stunts. De kan også blive brugt til at stå på på ganske almindelig vis, men her vil det være en dyr investering at købe et trick løbehjul, der ikke skal bruges til tricks. 

Kort sagt vil forskellen på et trick løbehjul og et almindeligt løbehjul være, at et trick løbehjul er mere fleksibelt og holdbart. Men der er selvfølgelig nogle helt konkrete forskelle i de forskellige dele af trick løbehjulet.

Styret

Styret har altid en t-formet bar, som er lavet af ét stykke. Det er det, fordi det skal kunne holde til de forskellige slag og tryk, når der bliver lavet tricks, stunts og hoppet. Har et løbehjul en form for foldemekanisme, er det altså ikke et trick løbehjul, da en foldemekanisme vil være et svækket punkt, som med større risiko vil gå i stykker i skateparken. 

Hjulene

De fleste trick løbehjul vil have metalkerner i deres hjul. De almindelige løbehjul er typisk lavet af plastik, og de er ganske enkelt ikke stærke nok til at holde til indvirkningen fra tricks og stunts. 

Shop dit trick løbehjul her, hvor du kan finde mange forskellige slags dele, komplette trick løbehjul og meget mere.