MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Masterclasses og VIP-køkkener: Deltag i spændende workshops til stor madfestival

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Det bliver med et forstærket fokus på events og oplevelser, når messen Madværkstedet vender tilbage den 21.-22. marts 2023.

Fødevarebranchens faglige mødested i København finder igen sted i Lokomotivværkstedet og byder foruden produktdemoer, masterclasses og workshops også på VIP-køkkener med private dining.

Madværkstedet satte allerede i 2017 og 2019 en ære i at være en levende messe, og når 2023-udgaven af fødevarebranchens faglige mødested i København tager fart, skrues der yderligere op for messens sanse- og oplevelsesmæssige kvaliteter.

Foto PR, Facebook

Nu med flere events

Som noget nyt bliver Madværkstedet nemlig i denne tredje ombæring væsentligt mere eventbaseret end tidligere.

Således har udstillerne mulighed for at deltage i forskellige events, afhængig af hvilket område på messen, de udstiller i – det kan være produktdemoer, masterclasses eller workshops.

”Idéen er at gøre Madværkstedet til en endnu mere levende messe, hvor de besøgende kan opleve, arbejde med og deltage i forskellige events med udstillernes produkter som omdrejningspunkt, forklarer Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning.

Messen indrettes med oplevelseszoner og værksteder inden for forskellige produktkategorier.

Tanken er, at områderne skal fungere som både lærerige, indbydende og horisontudvidende universer, hvor diverse kendte aktører fra madscenen også vil dele deres viden og erfaring.

Foto PR, Facebook

Private dining i hjertet af København

Derudover trakterer Madværkstedet 2023 ligeledes som noget nyt med VIP-køkkener møntet på afholdelse af velsmagende kundearrangementer.

”VIP-køkkenerne giver messens udstillere en eksklusiv mulighed for at invitere kunder til private dining og samtidig præsentere nyheder og øvrige produkter.

Køkkenerne udgør en unik ramme at komme tættere på sine kunder i, og så endda lige i hjertet af København,” konstaterer Carina Høgsted Kirkegaard.

Hvad: Madværkstedet 2023
Hvor: Lokomotivværkstedet i København
Hvornår: Den 21.-22. marts 2023

Del artikel

Andre læser også