Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Den bedste tandlæge på Østerbro

Af Redaktionen

Er du på udkig efter den bedstetandlæge på Østerbro i Købehavn, så læs endelig videre. Især hvis du også lider af tandlægeskræk – så er der nemlig hjælp at hente hos Tandkunsten på Østerbro. Det skal vi se nærmere på her. Læs med og bliv inspireret til at besøge den bedstetandlæge på Østerbro.

Annoncør betalt indhold leveret af Tandkunsten.dk

Ofte handler det om god kemi, når man skal finde den rigtige tandlæge. En tandlæge der forstår én og éns behov. Især hvis man lider af tandlægeskræk, så er det ekstra vigtigt at have god kemi og tillid til sin tandlæge. Hos Tandkunsten på Østerbro har de mange års erfaring i med at tage imod kunder, der lider af tandlægeskræk. Og derfor er de også gennem årene blevet specialister at varetage tandlægeskræk på en professionel og tryg måde.

Sikker og professionel behandling

Her kan du nemlig være sikker på at blive taget godt imod og der er også god tid til at stille spørgsmål og få svar på den behandling, som du skal igennem. Du kan altså være i trygge hænder hos Tandkunsten på Østerbro.

Det kan være, at du har flere uheldige oplevelser med andre tandlæger, hvor kemien ikke passede. Nogle gange skal man nemlig forbi flere tandlæger før man finder det rette match. Hvis du bor i København, så kan du sagtens bruge en tandlæge Østerbro, selvom du bor i anden bydel. De ligger nemlig centralt på Ydre Østerbro – tæt på offentlig transport og metro.

Miljøvenlig behandling af dine tænder

Tandkunsten kan også som nogle af de eneste i Danmark tilbyde en mere miljøvenlig behandling af dine tænder. De har nemlig ændret på en række arbejdsgange og produkter for at sikre dig en mere miljørigtig behandling. Det betyder at de forsøger at mindske unødvendig kemi, som både belaster dig og kloden.

Del artikel

Andre læser også