Den lækre løsning: Hos Magasins Mad&Vin er alt til jul og nytår samlet under ét tag

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Mad&Vin i Magasin PR Foto
Mad&Vin i Magasin PR Foto

Julen kan være noget af en udfordring.

Fare gennem byen for at besøge forskellige butikker med mad, vin, fisk, ost og alt derimellem.

Man kan også vælge den smarte løsning og tage en tur i Mad&Vin i Magasin.

Her er alt nemlig samlet i ét overskueligt slaraffenland for gourmeter.

Midt i julens epicenter

Magasin ligger lige i julens epicenter, på Kgs. Nytorv ved siden af d’Angleterres juleudsmykning – og der er også altid de smukke julepærer, der indrammer alle Magasins vinduer.

I underetagen ligger en af Magasins største succeser – Mad&Vin. Man går aldrig forgæves herinde, for her er alt, hvad hjertet begærer.

Jul og nytår klares med en enkelt tur – og metroen kører nærmest ind i butikken.

Man kan endda bestille alt online og så hente det pakket, når det passer ind i tidsplanen. Se mere lige her.

Mad&Vin i Magasin PR Foto

Julens godter samlet under ét tag

Hvis man vil have ægte julestemning, skal man besøge den store lyse og luftige butik.

Den er fyldt med alt godt til helligdagene – og med fageksperters nidkære udvalg af kvalitet – på alt fra kød fra Kildegaarden og Grambogård, samt Gråsten fjerkræ.

Den store Boutique fiskeafdeling har selvfølgelig nytårstorsken liggende friskfanget på is, og den ligger side om side med østers, caviar og store jomfruhummere, der er klar til årets sidste hummerbisque.

Man kan altid få en sludder med slagteren, der både kan røverhistorier og tips til tilberedninger, så man får knækket den kulinariske kode på både flæskestegen og anden.

Mad&Vin i Magasin PR Foto

Ost og vin

Klingenberg Ost og Delikatesser kan få mundvandet til at (oste)løbe hos enhver, og har alt fra den lokale danske Danbo til lagrede specialoste fra verdens bedste producenter, så man snildt kan sammensætte det helt perfekte ostebord.

Men hvad er det nu, man drikker til ost?

Nogle sværger til rødvin, men sommelierer plejer faktisk at anbefale hvidvin. Man kunne også gå portvinsvejen eller måske prøve sherry.

H.J. Hansens vinafdeling hernede skal nok guide kompetent vej igennem alle muligheder. Service og rådgivning er en æressag, og der er altid smagsprøver og inspirerende dialog, hvis man er på vinjagt efter noget særligt.

Mad&Vin i Magasin PR Foto

Den letteste løsning

Skal højtiden være mere rolig i år, så kan man også lade Mad&Vin tage slæbet og slipper for en tur i køkkenet og istedet klare julefrokosten med deres catering.

Maden tilberedes af faglærte kokke og indeholder alt, hvad der hører sig til på et ordentligt julebord. Klart, pakket og let at gå til.

Hvad: Mad&Vin
Hvor: Magasin du Nord, Kongens Nytorv 13
Hvordan: Læs mere her