Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den populære frisørkæde RODEO åbner ny salon på Gammel Kongevej

Af Annoncør

Der er gode nyheder til Frederiksberg-borgere, der elsker en personlig og professionel frisøroplevelse. For nu åbner frisørkæden RODEO en ny salon i hjertet af Frederiksberg.

Annoncørbetalt indhold leveret af: RODEO

RODEO frisør vil være beliggende på Gammel Kongevej 95. Som en del af åbningen tilbyder RODEO 50% på din første klippebehandling og 20% på din første farvebehandling i den nye salon, hvis du bestiller inden d.31 maj.  

Det er den populære frisørkæde RODEO, der d.31.05 åbner dørene for deres niende frisørsalon i Københavnsområdet placeret på Gl. Kongevej. RODEOs koncept bygger på professionalitet i hyggelige rammer, og de vægter kvalitet, underholdning og innovation højt.  Det betyder, at dit hår er i kyndige hænder, når du sætter dig i frisørstolen – og du kan læne dig tilbage og nyde en lækker barista kaffe, et glas vin, en iskold øl eller en lækker gin og tonic. alt imens dit hår bliver plejet og nusset om.

I den nye frisør på Gl. Kongevej vil du opleve totalrenoverede lokaler, som er indrettet på samme måde, som du kender det fra RODEOS andre saloner; hyggeligt, minimalistisk og nordisk inspireret. En sjov tilføjelse til den nye adresse er, at de lokaler som RODEO har overtaget, før i tiden husede den legendariske sexshop Paradiss, som har boet på adressen  i godt 40 år. 

Alle frisørerne hos RODEO har godt styr på de nyeste trends og er eksperter indenfor enhver  type behandling og hår. De vægter kundernes ønsker højt og sørger altid for at have en god dialog med dig, hvor I i fællesskab kan komme frem til det helt rigtige look. 

RODEO gør en dyd ud af, at du som kunde føler dig velkommen og hjemme, når du besøger deres saloner og har derfor lavet et såkaldt Vennekort, som er perfekt til dig, der ønsker at besøge frisøren igen og igen. Med et Vennekort får du rabat på mange forskellige behandlinger. Det er RODEOS måde at sige tak for, at du vælger dem som din frisør. 

Del artikel

Andre læser også