Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Point i banken: Den store guide til Valentines i København

Af Rasmus Kramer Schou
PR Foto
PR Foto

Hjerteflødeboller

Torben Bang er en af landets dygtigste konditorer.

Han har siden november 2018 drevet sit eget lille konditori-værksted, hvor han producerer flødeboller, chokolader og andre lækkerier på bestilling.

Torben har håndlavet nogle særlige Valentins flødebolle-hjerte med solbærskum, hvid chokolade og masser af kærlighed. Man kan købe dem til 38 ,- hos Bak Shop på Gammel kongevej 153.
Hvor: Bak Shop på Gammel kongevej 153

Læs også: Åbner snart: Restaurant Alchemist i København bliver verdens vildeste restaurant


Gilt Cocktailbar PR Foto

Cocktail-kærlighed
Intet kan få kærligheden på gled som gode cocktails. En af byens bedste cocktailbarer hedder GILT og ligger på Nørrebro.

Her er der jordbærknas, sprudlende champagne og fyldte chokolader. Med andre ord er Valentines på GILT en fejring af alle dem, der skal/skal ikke på date med deres elskede kæreste – eller måske skifte ud.

Kig forbi til fransk electro jazz og de vildeste Valentino cocktails.
Hvor: Rantzausgade 39


Lady og Vagabonden PR Foto

Lady og Vagabonden

Bar Pasta skruer helt op for charmen på Valentines Aften med lummer stemning, levende lys, blomster, plastikhjerter og corny italiensk musik.

Aftenen er dedikeret par og turtelduer, og menuen består af tre serveringer, som alle skal deles, (Lady og Vagabonden-style).

Der lægges ud med bruschetti i forskellige former, efterfulgt af Spaghetti Meatballs “OF COURSE!” og rundes af med en Panna Cotta.

Hvor: Bar Pasta, Vedbækgade 13, Nørrebro
Hvor meget: 200 kr. pr. person

Læs også: Magisk nyhed: Nu får København landets første Magic Room


Restaurant Grønnegade PR Foto

Romantiske restauranter

En middag har aldrig givet minus på den store romantikerkonto, og hvis rammerne samtidig er romantiske, er der fuldt hus.

Henrik Yde har forstået at indrette restauranter, så de bliver både smukke, hyggelige og intime. Hans Chai Wong på Thorvaldsensvej 2 har endda senge, hvor man kan ligge og nyde den thailandske mad, og man kan trække lyse gardiner for, så man kan være i fred.

Restaurant Grønnegade i nr. 39 er som taget ud af en gammel film med levende lys, rå murstensvægge og masser af små intime kringelkroge, hvor man kan flette fingre. Huset er fra 1689 og emmer af charme.

Lidt i samme stil er Marv & Ben i  Snaregade 4. Her knirker gulvet på den helt rigtige måde, og så er maden et af de bedste køb i København i øjeblikket med 6 gourmetretter til 600 kr.

Alouette på Islands Brygge og Kadeau på Christianshavn er måske byens to smukkeste restauranter. Alouette fremviser snedkerhåndværk i verdensklasse, Kadeau ligner et love-child mellem japansk minimalisme og nordisk ro og begge steder serverer samtidig ypperlig gourmetmad.

Og så er der jo altid noget med kærlighed, hygge og ild, som hænger sammen. I så fald har vi guiden klar lige her:
Læs også: Guide: Her er der hyggelig varm pejs i København


Tivoli hjertebro PR Foto

Tivolis skøjtebane og kyssebænk

I dagene op til, på selve dagen og lige efter Valentinsdag den 14. februar kan Tivolis gæster skrive deres udkårnes navn på et lille rødt hjerte og sætte det på broen over Tivoli Søen.

De røde hjerter fungerer som romantisk statement og en del af udsmykningen på Valentinsdag og i dagene efter.

En tur over broen og rundt i Haven er oplagt til en date. Både om dagen og om aftenen, hvor Tivolis lysilluminationer sørger for ekstra lysmagi på den romantiske gåtur.

Man kunne også stoppe ved Tivolis kyssebænk eller snuppe en tur på skøjtebanen, hvor man arm i arm kan lege Harlekin og Columbine.

I anledning af Valentinsdag er der særlige valentinsmenuer på flere af restauranterne i Tivoli.
Hvor: Tivoli

Altid nyt på Facebook. Lækre billeder på vores Instagram.


Ægte fransk kys PR Foto

Franske cocktails

Fransk er kærlighedens sprog, så sig je t’aime med lidt alkohol i blodet.

Torsdag d. 14. februar fejrer cocktailbaren Balderdash Valentines med franske cocktails på et fransk/parisisk lydtapet fra Serge Gainsbourg til Edith Piaf.

Ejer Geoffrey Canilao plejer at være en tryllekunstner udi velsmagende drikke, og lur os om ikke der bliver leget med chokolade på den ene eller anden måde.
Hvor: Balderdash, Valkendorfsgade 11

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails


Souptinder PR Foto

SoupTinder

Hvis man nu IKKE har en Valentines date, så er der også råd for det. Sidste år havde  den lille hyggelige madbiks i Skydebanegade The Caribbean Housewife premiere på SOUPTinder.  Du kan bestille en adgangsbillet for 65 kr.

Den giver adgang til 1 gratis velkomst cocktail og 1 medium NOODLE KISSES suppe (værdi 75 kr). Det er en total win-win.

Slip for at swipe, bare mød op og mød de fantastiske mennesker, som kommer hos The Caribbean Housewife.

Herinde er menukortet inspireret af traditionelle opskrifter fra tropiske steder i de sydamerikanske og vestindiske regioner, som Cuba, De Hollandske Antiller, Jamaica, Surinam, Trinidad og Tobago.

The Caribbean Housewifes ’Hot Soul Soup’ menu skifter ugentligt og der tilbydes tre nye supper hver uge. Alle supper er vegetariske eller veganske.
Hvor: Skydebanegade 3
Hvornår: Torsdag 14. februar 18-20
Hvordan: Læs mere her

Læs også: Spis med en panda: Zoo åbner 3 nye restauranter

Del artikel

Andre læser også