MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kun på lørdag: Den ultimative pizza toppet med bearnaise og luksus Wagyu-kød

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

De voldsomme tømmermænd efter en tur i byen er det de færreste af os, der døjer med i øjeblikket.

Men maden derpå – den vil vi ikke snydes for.

Efter en ualmindelig populær YouTube-video med næsten 60.000 visninger disker Feed Bistro på lørdag op med den ultimative tømmermændspizza for madglade feinschmeckere.

Foto PR

Pizzaria-takeover hos Feed Bistro

Mens mange restauratører har haft et år, hvor det hele har gået jævnt ned ad bakke, så har det på andre måder været et vanvittigt år for Jacob Jørgsholm, der står bag Feed Bistro på Nørrebro.

Han brugte nemlig Corona-nedlukningen til at skabe sin egen YouTube-kanal, hvor han hver dag fodrer sine nu 40.000 følgere med munddryppende madlavningsvideoer.

Han har siden, han startede kanalen, fordoblet sin restaurants omsætning sammenlignet med samme periode sidste år, og kanalen har omkring 700-800.000 visninger hver måned.

Hatten af herfra.

YouTube-kanalen kører stadig for fulde drøn med fede gæster som Lars Løkke, Bubber og Per Thøstesen, og for nyligt lagde Jacob en vanvittig video ud, hvor der blev lavet bearnaisepizza med det eksklusive Wagyu-kød.

Der blev lovet at lave en pizzaria-takeover, hvor man selv kunne sætte tænderne i den vilde pizza, hvis videoen fik over 1.500 kommetarer.

Det gjorde den så efter bare ét døgn – så nu skal der laves pizzaer!

Foto PR

Kun på lørdag

Den vilde pizza kan du få lov til at smage på lørdag d. 27. marts fra kl. 12, men der bliver kun lavet 250 stk., så det handler om at være morgenfrisk.

Pizzaerne bliver langet over disken hos Fælledvej Pizza lige overfor Feed Bistro fra kl. 12 af.

Det er nogle seriøse basser, der er toppet med wagyu-kød, hjemmerørt bearnaise og hvid flødesauce med comté ost – så én burde være rigelig til to personer.

Til at skylle ned med står Feed Bistro klar med deres to mest populære drinks, ”Feed & Stormy” og “Champagne Spritz”, i halvliters flasker med tilhørende glas, så det er næsten oplagt at sætte sig ned til Søerne og nyde de gode sager.

Foto PR

Kan du heller ikke få nok af det eksklusive wagyu-kød, så skal du et smut ind forbi Wagyu Pusher, som Jacob Jørgsholm også står bag.

Her kan du selv købe det helt ekstraordinære kød, som du kan give dig i kast med derhjemme, og vi er helt sikre på, at han også gerne deler et fif eller to til tilbedredningen på YouTube-kanalen.

Velbekomme!

Hvad: Bøf Bearnaise pizza fra Feed Bistro
Hvor: Fælledvej Pizza, Fælledvej 6, 2200 København N (lige overfor Feed Bistro)
Hvornår: Lørdag d. 27. marts fra kl. 12-udsolgt (senest til kl. 15)
Hvor meget: 250 kr. (der er rigeligt til to personer) og 0,5 L cocktail (“Feed & Stormy” og “Champagne Spritz”) med tilhørende glas for 125 kr.
Hvordan: Mød op på dagen (ingen forudsbestilling). Ved kødannelse, bedes folk holde afstand og stå i kø ned ad Fælledvej

Konkurrence
Deltag om en pizza og drinks til 2×2 personer i FB-opslaget ved at skrive hvem du ville dele med.
Vi trækker to heldige vindere fredag d. 26. marts kl. 12 og annoncerer vinderne på Facebook.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram