Der bliver kværnet mere kaffe i storbyen

Skrevet af: Martin Jørgensen

Er du en af de tusindvis af københavnere, der har svært ved at starte dagen, før du har fået din første kop kaffe?

Så er du bestemt ikke alene.

I Danmark er vi en af de mest kaffedrikkende nationer i verden, fordi den bitre lille bønne vækker os, skaber god stemning og for mange gør, at vi kan komme igennem dagen.

Du bør derfor overveje at investere i en kaffekværn, der kan kværne dine kaffebønner med det samme, så du får den bedste og mest fyldige kaffearoma der er.

Friskkværnet kaffe smager bare bedre

Når man lægger de ristede bønner i en kaffekværn, i det øjeblik man skal brygge kaffen, uanset om det er filterkaffe eller espresso, så får du en helt anden rund og fyldig smag, fordi kaffebønnerne er friskkværnet.

Det giver dig en langt mere fyldig smag, og en kop kaffe der ikke kan sammenlignes med de kopper kaffe du normalt drikker.

Aromaerne frigives med det samme

Når kaffebønnerne er kværnet direkte til din kop kaffe, så bliver aromaerne i kaffen frigivet med det samme, så der er meget mere fylde og liv i din kaffekop

Dermed ikke sagt at kaffe der er kværnet i forvejen ikke smager godt, men du vil hurtigt opleve en meget rigere og fyldigere smag fra din kaffe, når du kværner bønnerne med det samme.

Du får en bedre kop kaffe

Som vi har været inde på, så får du en langt mere fyldig og dyb smag i din kaffe, end du er vant til når når du køber færdig kværnet kaffe.

Hvis du er en af dem der elsker at have venner og familie på besøg, så vil du hurtigt opleve, at de også vil påskønne den friske og fyldige kaffesmag, der kommer når du vælger at kværne kaffen direkte inden du serverer den.