MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Redaktørens ord: Lad os deles om kærligheden til København

Af Rasmus Kramer Schou

Kom, lad os spise en frokost på verdens bedste Noma, hoppe en kølende svømmetur i havnebadet og se solnedgangen fra Tivolis ballongynger, inden vi cykler videre mod unikt smørrebrød, verdensklassecocktails, Distortion, arkitektur, legepladser, løb i parkerne – eller hvad hjertet nu end måtte begære.

København er verdens fedeste by.

Og nej, det er ikke bare noget, vi selv synes.

Flere gange årligt kommer der diverse lister ud, der sætter Danmarks hovedstad helt i top på snart sagt alle tænkelige parametre.

Senest var det Lonely Planet, der kårede København til verdens bedste by at besøge i 2019.

Byen vokser, syder og udvikler sig hver eneste dag.

Den udvikling har jeg været så heldig at kunne følge med i fra forreste række de seneste fem år, hvor jeg som madredaktør på AOK har skrevet bredt og vidt om vores dejlige by.

Nu laver vi vores eget bymedie

Fantastiske København fortjener et fantastisk bymedie, der sætter fokus på alle de bedste ting i byen – så vi har besluttet at lave vores eget.

Vi har simpelthen samlet et kompetent hold (hvis vi selv skal sige det) og startet vores eget – helt frit og uafhængigt af nogen som helst.

Jeg, Rasmus Schou, er fuldtidsansat redaktør. Journalist Kaspar Mørk Arianto (også tidligere AOK’er) er med ombord med fingeren på pulsen. Derudover vil vi løbende have en række prominente bidragsydere, der også kender byens hemmelige krinkelkroge.

MigogKbh-redaktør Rasmus Kramer Schou (tv) og journalist Kaspar Mørk Arianto. Foto: Lambang

Vi har en velvillig ejerkreds og seriøse investorer med på holdet, der både tæller Gastromand.dk, Mads Peter Veiby, Thomas Enevoldsen, Michael Qureshi og Claus Elming.

Vi hedder www.migogkbh.dk, og vi er i fulde omdrejninger fra 1. november 2018 og kommer til at skrive, filme og poste om det, vi ved allermest om; nemlig nyheder om restauranter, mad, cocktails, vin, arkitektur, lagersalg, fester, pop-ups, guider og alt det andet fantastiske, som København bobler over med hver evig eneste dag.

Du kan følge med her på siden, i vores nyhedsbrev, på Facebook og Instagram samt under hashtagget #migogkbh

Vi gør os umage

Vi vil gøre os så umage, som vi overhovedet kan – og ligesom byen vi dækker, vil vi også udvikle os, tilpasse os og blive bedre dag for dag.

Hvis du har idéer, ønsker eller andet godt input, hører vi altid meget gerne fra dig, så vi kan udforske din, min og vores by.

Vi vil også altid meget gerne hjælpe dig med at få nyheder, events og andre sjove historier ud til så mange nysgerrige læsere som overhovedet muligt. Så hvis du har noget sjovt eller spændende på tapetet, alle skal høre om, er du altid velkommen til at fange mig på rasmus@migogkbh.dk

Vi glæder os til at dele vores København med dig.

Velkommen til migogkbh.dk

Rasmus

Psstt…når du er her – så tjek da lige et par ting ud

Vores bud på de 10 bedste burgersteder i København – klik her

Vores bud på de 10 bedste gourmetrestauranter i byen – klik her

Danmarks vildeste grillbar åbner fredag – klik her