MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør du finde den rette revisor til at hjælpe dig med bogholderi og revision

Af Redaktionen

At få hjælp af professionelle kan fra tid til anden blive en nødvendighed. Selvom du som selvstændig kan klare mange opgaver selv hvad angår regnskab, hænder det nemlig af og til, at det kan være til din fordel at få et par ekstra kyndige øjne til at kigge på dine tal.

Ligeledes kan det være rart at få sparring eller hjælp i givne situationer, der måtte opstå.

Find en revisor nær dig

I langt de fleste tilfælde giver det mening at finde en revisor, der befinder sig i en geografisk lokation, der passer til din egen situation.

På den måde kan I nemt få stablet et samarbejde på benene, og de nødvendige opgaver kan i endnu højere grad end ellers klares på rekordtid.

Du kan for eksempel finde en revisor København eller i lige netop den by, du eller din virksomhed har hjemme i.

Når du skal vælge revisor handler det om at vælge en, som du har tillid til – hvilket indebærer en række aspekter, du kan overveje.

Bruger du bestemte regnskabsprogrammer, kan du have dette in mente

Hvis du bruger helt særlige regnskabsprogrammer til at hjælpe dig med egen revision, giver det mening at finde en revisor, der også er bekendt med lige netop det program, du selv bruger til hverdag.

Dette er nemlig også en måde, hvorpå processen lettes, og hvorpå I hurtigt kan nå ind til sagens kerne.

Der findes mange typer af regnskabsprogrammer, hvorfor ikke nødvendigvis alle revisorer kender til dem alle med det samme indgående kendskab.

Selvom enhver revisor med garanti kan hjælpe dig igennem dine opgaver, vil du ofte opleve, at du gør dig selv en tjeneste ved at vælge en, der ikke blot ligger geografisk nær dig, men som også har et nært kendskab til de programmer, du bruger til egne regnskaber.