ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør du ikke selv stå for rekruttering af nye ansatte

Af Annoncør

Hvis du skal have nye ansatte, er det ikke noget, du bør stå for selv. Derimod bør du overlade det til nogen, der har erfaring med rekruttering. Selvom det kan virke som en meget simpel opgave, er det faktisk slet ikke tilfældet.

Derfor er det meget vigtigt, at du ikke selv står for dette, medmindre du kan bryste sig af at have stor viden på området. Såfremt du ikke kan det, er det essentielt, at du beslutter dig for at overlade det til nogen, der har dette.

Det er ikke nok blot at lave et jobopslag

Ganske vist kan det være nærliggende at tro, at man blot kan lave et jobopslag, hvorefter den rette profil dukker op. I nogle tilfælde kan man også have heldet med sig, men det er sjældent. Netop derfor skal man overlade rekruttering til nogen med erfaring.

Selvom det skulle vise sig, at et jobopslag ender med at kaste en række kvalificerede ansøgninger af sig, er det vigtigt, at man får valgt den rette til jobbet. Det kan man kun sikre sig, hvis man ved, hvad man foretager sig i forhold til ansættelse- og rekrutteringsprocessen.

Kan være behov for headhunting

Man kan komme ud for, at den rette profil til et job ikke kan findes via et jobopslag. Hvis det er tilfældet, er man derfor nødt til at gribe det hele an på en anden måde. Med andre ord, så er man nødt til at sætte gang i en proces, hvor den rette profil bliver headhuntet.

Ikke nok med, at det kan være vanskeligt at gøre dette, så er det også en proces, der er meget tidskrævende. Af denne grund er det ikke nogen god idé, at man selv kaster dig ud i det. Derimod vil den bedste løsning være at udlicitere det til et specialiseret bureau e.l.

Du kan blive begrænset

Hvis du beslutter dig for at lade et bureau stå for din rekruttering, skal du ikke være bekymret for, at du bliver begrænset. Du kan nemlig vide dig sikker på, at de kommer til at sætte alt ind på at finde netop den person, der er den rette til at besætte din ledige stilling.

Samtidig har disse bureauer også et kartotek, de kan rette henvendelse til, hvis de har brug for at hyre en person til et bestemt job. Det er personer, som du måske ikke selv havde fundet frem til, hvilket naturligvis også er en klar fordel ved dette.

Del artikel