MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bruger københavnske virksomheder eventvideoer i deres marketing

Af Redaktionen

Du kender det sandsynligvis godt. Du sidder og surfer på Facebook eller Instagram, og lige pludselig dukker der en video op fra et eller andet event, som en virksomhed har afholdt; det kunne eksempelvis være en festival, et løb eller noget helt tredje.

Når man sidder der og ser videoen fra det pågældende event, så rammes man typisk af ærgrelse over, at man ikke selv havde deltaget i arrangementet – også selvom det ikke nødvendigvis er noget, man normalt ville interessere sig for.

I den anledning får seeren et unikt indblik i, hvad man kan forvente af dine events, og det vil måske få vedkommende til at deltage, næste gang der planlægges et lignende event.

Samtidig vil de personer, som deltog i arrangementet, kunne mindes en sjov og hyggelig dag. Du kan dermed ramme bredt med disse videoer.

Bruger din virksomhed ikke sådanne videoer i jeres marketing, så er det ved at være på høje tid.

Fordele ved at bruge en velproduceret eventvideo i markedsføringen

Førnævnte er lige nøjagtigt dét, som en velproduceret eventvideo kan gøre for dine kunder og måske mere vigtigt for dine potentielle kunder. Det er den absolut bedste måde at kommunikere glæde og gode stunder på.

Når du får lavet en video af et event i høj kvalitet, så kan du ikke blot give dine deltagere nogle gode minder. Du viser også, hvad alle dem, som ikke deltog, gik glip af, hvilket kan være med til at øge billetsalget til kommende events.

Men en eventvideo giver ikke kun mening for dig, der sælger billetter til events. Den giver også mening for virksomheder, der afholder personalefester eller lignende for deres medarbejdere og gerne vil promovere det som en del af deres employer branding. Ligeledes vil det give mening for iværksætterevents, frivillige initiativer og så videre.

Formålet er, ligesom med al anden marketing, at skabe interesse omkring begivenheden og virksomheden eller foreningen bag. Her udstråler denne formidling ofte blot glæde på et helt anden niveau end ellers, og hvis der er noget, der sælger, så er det smil og glade dage.

Lær at gøre det selv eller få professionel hjælp

Der kan være mange gode grunde til selv at ville lave sine eventvideoer. Det kunne eksempelvis være et begrænset budget, et behov for kontrol, at man synes, at det er sjovt, eller at man er den, der bedst ved, hvilke øjeblikke der skal fremhæves.

Under alle omstændigheder, så er det absolut et forsøg værd at lave en eventvideo på egen hånd. Vi anbefaler dog på det kraftigste, at man deltager i et videokursus forinden, så man kan lære noget om, hvordan man bedst får formidlet den helt rigtige stemning og glæde videre til seerne.

Har man ikke lyst til at kaste sig ud i at gøre det selv, eller vil man bare gerne være sikker på, at man får en kvalitetsvideo på den anden side, så kan man også få en professionel virksomhed til at hjælpe med at strikke en sælgende eventvideo sammen.

På den måde kan man fokusere på at nyde dagen og de mange timer, der ligger forud for at stable et succesfuldt event på benene. Samtidig risikerer man ikke, at man ikke har fået det hele med, at lyden er dårlig eller lignende, for det har de professionelle naturligvis helt styr på.