Derfor er Københavnere er vilde med bambus tøj

Skrevet af: Martin Jørgensen

Hvis du vandrer rundt i de Københavnske gader, så kan du ikke undgå at bemærke de mange forskellige butikker fyldt med tøj som du går forbi. For de fleste er det sjovt at købe tøj, især hvis det er af god kvalitet. Søger du tøj som er både blødt og af god kvalitet, så skulle du prøve det der er lavet ud af bambus.

bambus strømper fra bamboo

Hvad er fordelene ved bambus tøj?

I København og rundt omkring i verden er tøj der er lavet af bambus yderst populært. Det kommer sig af, at det for det første føles blødt og meget luksuriøst, men derudover er det også bæredygtigt og miljøvenligt i forhold til så meget af det andet tøj vi ser. Eftersom bambus tøj er af bedre kvalitet, så vil du også opleve at priserne kan variere meget alt efter hvad du køber. Vælger du for eksempel et par super fede bambus strømper, så vil du hurtigt bemærke at prisen er en anelse højere end du normalt ville se på ”almindelige” sokker. Dog er de alle pengene værd, eftersom du allerede fra første gang du tager dem på, kan mærke en enorm forskel på dem og alle dine andre sokker. De er langt mere behagelige, og derudover er pasformen fantastisk og giver din fod den bedste mulighed for frit at kunne bevæge sig, imens den er indhyllet i behageligt bambus materiale.

Miljøvenligt tøj

Grunden til at så mange er begyndt at vælge bæredygtigt tøj frem for det ”almindelige” er ganske simpelt. Det er fordi det er langt mere miljøvenligt, og er utrolig behageligt at have på. Det er af ordentlig kvalitet og føles rart at bevæge sig rundt i. Mange mennesker ikke bare i København men i verden over, er blevet langt mere bevidste omkring miljøet, og vil derfor gerne vælge det tøj til, som er bedst for miljøet, som i dette tilfælde er bambus.