Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor er sodastream maskiner blevet så populære

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Sodastream maskiner er på få år gået fra at være et køkkentilbehør som nogle enkelte havde, til at være et vitalt redskab som efterhånden de fleste har i hjemmet. Sodastream ligner at være kommet for at blive, men hvad ligger egentligt til grunde for den pludselige popularitet? Her i artiklen giver vi et på bud på, hvad årsagerne kan være.

Sodastream er nem, sjov og hurtig

Mange der køber en sodastream, kan ikke helt lade være med at eksperimentere. De brusende bobler fra din sodastream gør sig da også godt i mange forskellige drinks. Lige fra de farverige cocktail og så til de små søde sommerdrinks blandet op med hvidvin og hyldeblomst saft, får dine drinks nemlig en dejlig frisk smag, ved at blande lidt danskvand i dem. Når CO2 flasken med brus i er tom, kan du også efterfølgende nemt lave en CO2 refil, og købe nogle nye flasker hos watertrade.dk. Med din helt egen sodastream maskine, kan du derfor nemt komme i gang med at mikse dine egne cocktails og søde sommerdrinks, og overraske både venner og familie.

Sodastream er sundt

Mange køber en sodastream som en alternativ til læskedrikke som saftevand, juice og sodavand til dagens måltider. Sammenlignet med disse, er sodastream da også meget sund. Trods myter om hvordan boblerne i din danskvand ætser dine tænder, og hvordan danskvand får din mavesyre til at boble, er det vigtigt at understrege, at der intet er som tyder på, at danskvand fra en sodastream skulle være skadelig for hverken dine tænder eller det øvrige af kroppen. Undtagelsen er naturligvis hvis du benytter din sodastream til at lave almindelig sodavand, hvor den hjemmelavede sodavand dog alligevel er væsentlig sundere end den købte sodavand fra for eksempel Coca Cola og Pepsi.

Kan brug i rengøring

Faktisk kan danskvand fra en sodastream bruges i rigtig mange sammenhænge. Har du for nyligt spildt rødvin på gulvtæppet, fået fedtpletter på skjorten eller madolie på sofahynderne, kan du overveje at lave dig en flaske danskvand med din sodastream. Dypper du forsigtigt en klud i skiftevis danskvand og møblet du ønsker at rengøre, vil du opleve at boblerne fra din danskvand gør møblet langt lettere at rengøre. En lille note er dog, at du ikke skal blande din danskvand op med andre produkter, hvis du anvender den til rengøring.

Del artikel

Andre læser også