Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor fortjener københavnske virksomheder en sund frokostordning

Af Redaktionen

Atleter der brænder masser af energi af har brug for mange kalorier, men de har også brug for de rigtige næringsstoffer til at genopfylde depoterne. En person der sidder ved sin kontorplads har måske ikke behov for det samme indtag, men kosten har alligevel stor påvirkning på hvordan den person kommer til at arbejde. Derfor er en frokostordning en rigtig god idé!

Kender du det? Du sidder på din kontorstol og arbejder derudaf. Maven rumler lige pludselig, energien begynder at svinde og det samme gør koncentrationen. Sulten trænger sig på og måske er der ikke noget ordenligt mad der kan mætte dig på den rigtige måde, så du efter frokost kan arbejdet ihærdigt videre.

En frokostordning i København er en genial idé til både mindre og større virksomheder der vil sørge for god kvalitetsmad til deres medarbejdere. Det fortjener de for deres indsats og det har de også brug for, for at kunne yde den rette indsats.

Den rigtige næring kan nemlig gøre, man bliver frisk efter frokost og klar til at arbejde, frem for at gøre en medarbejder sløv og træt.

Dejlig frokost – effektive medarbejdere

Derfor burde din arbejdsplads udnytte denne frokostordning, som kommer lige til døren. Med forskellige retter til forskellige behov, som vegetarretter, glutenfri retter osv. dækker frokostordningen alle sultne maver. Oveni det, fokuserer vi også på økologi fordi vi kun vil byde vores kunder det bedste.

I skal hverken tænke på levering eller anretning. Sammen kan vi lave en aftale der passer til arbejdspladsens behov. Salater, varme retter, brød og endda kage kan alt sammen blive leveret nemt og billigt, hele året.

Frokostmenuen er varieret, så det aldrig bliver kedeligt at sætte sig ned til frokost. Det eneste I skal tænke på er, at nyde frokosten inden arbejde står menuen igen. Det bliver arbejde, som bliver en glæde at komme tilbage til fordi energidepoterne er fyldt op igen. Lækker frokost. Effektive medarbejdere.

Del artikel

Andre læser også