Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor skal du flytte til Islands Brygge

Af Annoncør

Hvis du er på udkig efter et nyt sted at bo i københavnsområdet, så kan der være idé i at overveje at flytte til Islands Brygge. Faktisk er der flere gode argumenter for at gøre det, uanset om du allerede bor i københavnsområdet, eller om du kan se frem til en titel som nytilflytter. Men det er selvfølgelig rart at vide, præcis hvad der skal trække dig til netop denne bydel. Og det kan du blive klogere på ved at læse med her.

Få en eksklusiv lejebolig

Et af de måske bedste argumenter for at flytte til Islands Brygge er muligheden for at flytte i en lækker og eksklusiv lejebolig. Sådan én kan du blandt andet få adgang til på a-house.com.

For der er flere skønne lejeboliger, som er blevet opført med henblik på netop at kunne tilbyde luksuriøse lejeboliger i området. Derfor er det også det oplagte sted at flytte hen for dig, der gerne vil leve i en moderne bolig.

Det er desuden muligt at flytte i et nybyggeri på Islands Brygge. Derfor kan du også slippe for at skulle bo i en ældre og måske slidt bolig. Det kan ellers være svært komme i nærheden af nybyggeri i det øvrige København og omegn.

Masser af gode tilbud i nærheden

Et andet argument for at flytte til Islands Brygge er, at der er masser af gode tilbud i nærheden. Der vil derfor ikke være meget, du kan komme til at mangle ved at flytte til netop denne bydel.

For det første er der naturligvis alt det, der er nødvendigt i hverdagen i form af dagligvarebutikker, restauranter, cafeer og mere endnu.

For det andet er der også mange tilbud til dig, der gerne vil fylde din hverdag med lidt mere end blot det strengt nødvendige. Derfor kan du altså også både nyde godt af gode muligheder for at gå i fitness, tage til stranden eller lufte hunden i skønne omgivelser.

Og så er der naturligvis gode forbindelser til centrum og det øvrige København. Derfor vil der altså heller aldrig være langt til alt det, der måtte trække i andre retninger, hvis du vælger at slå rod på Islands Brygge.

Til dig, der vil tæt på vandet

Noget af det, der virkelig gør Islands Brygge værd at have øje for, er nærheden til vandet. For havnen er på mange måder hjertet i denne bydel. Derfor er det altså også det oplagte sted at flytte hen for dig, der gerne vil tæt på vandet.

Hvis du selv er glad for at sejle, så er det naturligvis oplagt at bo et sted med en livlig havn. Sådan vil det være nemmere at udøve den aktivitet, du er så glad for.

Det er dog ikke et kriterium for at nyde godt af havnen. For det er også det perfekte sted at gå ture eller sætte dig med en kop kaffe, hvis du bare vil nyde det liv, der opstår sådan et sted.

Del artikel

Andre læser også