Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor skal du lease en printer i stedet for at købe en

Af Annoncør

En printer med alle dens funktioner er en vigtig del af administrationen i alle virksomheder. Der skal printes et væld af dokumenter og måske også billeder til forskellige formål, og det er derfor vigtigt at have en printer, som fungerer optimalt, og som tilfredsstiller netop dine behov.

Annoncørbetalt indhold leveret af Ekspertvalg.dk

Printermarkedet er stort, og der findes derfor et stort antal printere med mange forskellige funktioner.

Det store udvalg gør det til en udfordring at finde frem til den helt rigtige printer for din virksomhed, da alle virksomheder er forskellige, hvorfor det er vigtigt med en printer, som passer til dit printerbehov.

Det kan derfor være en løsning at lease en printer i stedet for at købe den. Når du køber en printer, binder du dig til den, men når du leaser, får du en helt anden fleksibilitet.

Denne fleksibilitet kan være en fordel, hvis du har svært ved at se, hvilken printer der er bedste for dig, da en leaset printer altid kan udskiftes, hvis det bliver nødvendigt.

Du er med andre ord ikke bundet til printeren, og du skal derfor heller ikke betale for en ny, hvis du opdager, at en anden printer bedre kan tilfredsstille dine behov for print, kopi og scan i din virksomhed.

Hvor skal du starte?

Den første printer, du vælger, skal kunne tilfredsstille dine nuværende behov. Derfor skal du spørge dig selv, hvad du egentlig forventer af din kommende printer.

Du skal bl.a. tænke over:

  • Om du har brug for at printe mange billeder? I så fald er en blækprinter det bedste valg
  • Om du skal printe mange sider udelukkende med tekst? I så fald er en laserprinter det rigtige valg, da den printer tekst rigtig hurtigt
  • Om din printer skal printe både tekst og billeder? I så fald er en multifunktionsprinter et godt sted at starte

 

Del artikel

Andre læser også