Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor skal du tage dine kollegaer med til København

Af Redaktionen

Er du bossen i firmaet og vil du gerne gøre noget ekstra sjovt for dine medarbejdere? Måske går du og leger med tanken om at holde en firmafest eller overraske dine medarbejdere med et lille ophold et sted i Danmark? Der er ingen tvivl om, at dine medarbejdere sikkert bliver ekstremt begejstrede over, at der kommer til at ske et eller andet, og det giver sikkert også plus point på chef-kontoen. Mangler du inspiration til, hvor du skal tage medarbejderne hen i forbindelse med et firma-arrangement, så læs med her.

 

København har det hele

Der hersker vist ingen tvivl om, at der findes mange muligheder i København. Man kommer i hvert fald ikke til at kede sig når man besøger Danmarks hovedstad. Man kunne eksempelvis indlogere medarbejderne og sig selv selvfølgelig, på et dejligt overnatningssted i byen. Der findes masser af gode hoteller i byen, så mon ikke det skulle være til at finde noget. Det er måske en god idé at være i god tid, hvis der er mange mennesker i virksomheden.

 

Hvad skal i lave sammen?

Når man holder et firmaarrangement, så handler det naturligvis om at være sammen på en anden måde, end normalt. I en travl hverdag vs. et arrangement udenfor arbejdstiden, så er der altså en del forskel. Man lærer sine kollegaer at kende på en helt anden måde end, hvad man måske gør fra arbejdspladsen. Som firmaarrangement, kan man eksempel lave teambuilding, som er en glimrende måde, at styrke båndet på mellem kollegaer. Har du aldrig prøvet teambuilding før elle ved, hvad det handler om, så får du i næste afsnit en forklaring.

 

Hvad er teambuilding?

Teambuilding handler om at samarbejde mellem mennesker. Teambuilding, er en slags arrangement som mange virksomheder gør brug af netop for at styrke båndet mellem kollegaer og få dem til at samarbejde. Teambuilding kan være mange forskellige ting, hvor man sammen skal løse opgaver. For eksempel, laver firmaet Matchrace en rigtig fed form for teambuilding igennem kapsejlads. Når man er ude at sejle, så kræver det selvfølgelig at alle arbejder sammen. Dette er bare ét af eksemplerne på, hvad man lave i forhold til teambuilding. Dette er blandt andet en mulighed i København, hvis du som chef er interesseret i at prøve teambuilding med dine medarbejdere.

 

Kultur i København med medarbejderne

Udover eksempelvis teambuilding, så kan I selvfølgelig også tage ud at opleve København sammen. I kunne eksempelvis besøge nogle af de fascinerende museums som der ligger i byen. Et besøg på en lækker restaurant om aftenen, er selvfølgelig på sin plads. Der findes så mange hyggelige spisesteder i byen, så der skulle være rigeligt med valgmuligheder. Igen, er det vigtigt at understrege at hvis I er mange som skal spise sammen, så er det selvfølgelig vigtigt at reservere på forhånd, for en sikkerheds skyld. En eller to overnatninger i København med alle kollagerne, skal nok blive en sjov og lærerig oplevelse for alle parter. Social tid med medarbejderne udenfor arbejdet, kan skam også noget.

Del artikel

Andre læser også