Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Design den helt perfekte studenterhue

Af Annoncør

At blive student er en af de der milepæle i livet, der markerer en stor overgang. Det er punktummet for en tid med hårdt arbejde med opgaver, læsning og eksamener. Der er derfor ikke noget at sige til, at studenter er høje på humøret og fester i kåd med sine medstuderende. Et af de vigtigste elementer i denne store fejring er studenterhuen. Men hvordan skal sådan en egentlig se ud? Og hvordan kan du designe din helt egen, personlige og perfekte studenterhue?

Billig studenterhue af god kvalitet

Det vil være en fordel at vælge en studenterhue af god kvalitet, så den kan holde til alle de strabadser, den kommer igennem, så snart den er blevet placeret på hovedet af den nyudklækkede student. Dermed ikke sagt, at den skal ruinere den studerendes økonomi, der ofte kan være lidt til den stramme side. Du kan se et lækkert udvalg af studenterhuer hos Young Unite. Hos dem har du masser af muligheder for at sætte dit helt eget præg på din studenterhue, der gør den helt unik, ligesom du kan finde en billig studenterhue af god kvalitet hos dem. Hos Young Unite tilbyder de desuden studenterhuer til både 2-årige og 3-årrige HF og gymnasier samt til længerevarende erhvervsuddannelser.

De giver dig mulighed for at designe din studenterhue virtuelt i et designprogram, så du har mulighed for at se forskellige designs, inden du vælger dit endelige resultat. Du kan både ændre på skrifttype, tekst, rosetter og kokarder i programmet. Vil du gerne gå fra projektet for at vende tilbage senere, har du mulighed for at gemme dit midlertidige design, så du har bedre tid til at tænke over, om det passer til dig eller ej.

Studenterhuer med bæredygtighed for øje

Noget helt særligt ved Young Unite er, at de tænker et skridt længere med deres produkter. Æsken, som din hue kommer i, kan både anvendes som en opsats til at udstille din flotte hue på, eller den kan laves om med små rumdelere, så den får et nyt formål. Huen bliver desuden leveret i en vaskepose, der kan anvendes til at vaske ting i vaskemaskinen, eller du kan pakke din studenterhue ind for at give den lidt ekstra beskyttelse.

Young Unite er altid klar på at give rådgivning, hvis du har brug for dette. Der er mange tilvalg og fravalg, der kan gøre det svært at beslutte sig, så det kan være rart at have nogen erfarne studenterhue-designere at rådføre sig med.

Del artikel

Andre læser også