MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Design dine egne papkrus og gør dit navn kendt i bybilledet

Af Annoncør

Hvis man bor i en af de store byer i Danmark, som for eksempel København eller Aarhus, så kender man godt til alle de mennesker, der går rundt med et papkrus med kaffe i hånden, som stammer fra en af de mange lokale caféer der er i disse byer, som alle servere kaffe af høj kvalitet, og kæmper internet om at blive den dominerende café i nærområdet. Hvis du er en af disse caféer så kender du også til, hvor vigtigt det er at markedsføre sig, så folk ved hvor man kan finde din café i bybilledet. Der er mange måder man kan markedsføre sig på, men et sted, som mange overser er gennem kaffekopper. Design dine egne papkrus og bliv et kendt logo i bybilledet, så folk kan se dit navn og logo på andre folks papkrus når de bevæger sig igennem byen. 

Markedsfør dig gennem dine kaffekopper 

Det er naturligvis stadig vigtigts t man bruger sociale medier, som instagram og Facebook til at markedsføre sig med, når man har en lille café eller restaurant. Men langt de fleste caféer tager også brug af papkrus, som folk kan tage med når de har købt kaffe. Man kan derfor udnytte dette, og få sit logo og navn trykt på sine kaffekopper, så andre folk i byen kan se hvor koppen er købt. På den måde kan man gøre sit navn og logo kendt i byen, mens ens kopper markedsfører din forretning for dig. De store cafékæder som Starbucks eller espressohouse tager allerede brug af denne teknik. Man genkender straks disse ikoniske logoer og bliver konstant mindet om kædens eksistens. Det er altså allerede bevist, at denne markedsførringsteknik virker, og at det kan betale sig at betale lidt ekstra for sine papkrus, hvis man får denne markedsførende effekt af kopper med oven i købet. 

Betal lidt ekstra og få flere kunder 

Det koster naturligvis en smule mere, hvis man vil have sit navn og logo trykt på sine papkrus, men dette har altså også en effekt. Effekten vil være, at man får flere kunder i butikken og at man vil få en større omsætning på den lange bane. Så selvom man investere lidt flere penge i nogle lidt dyrere kopper, så vil disse kopper altså også have en markedsførende effekt, som i løbet af kort til vil resultere i et større tal på bundlinjen.

Del artikel

Andre læser også