Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Designerlamper til et stilrent look

Af Annoncør

Belysningen er altafgørende for at sætte stemningen. Den rette type af lampe og lys kan gøre en kæmpe forskel for, hvilket indtryk man får, når man træder ind i et rum. Hvis du går op i moderne design, stilren indretning og stemningsfuld belysning, så læs med her og bliv inspireret til, hvor du finder den perfekte lysende indretningsskulptur.

Designerbelysning til et hvert formål

Mangler du en lampe til den hyggelige belysning derhjemme? Eller måske et stort sæt loftslamper til at oplyse mødelokalet eller receptionen for din virksomhed? Lamper er et modestatement i sig selv, og belysning gør mere end vi tror ved udtrykket i et lokale.

Hvis du går op i stilrent design og gerne vil give rummet kant og karakter, så finder du de perfekte lamper med Hillow serien.

Hilow pendel er en designerlampe, som kan pryde et hver lokale. Hillow pendel er en del af Hillow serien, og består af en familie af loftslamper, som har et mikado inspirerende form. Hillow pendel lamper hænges op i loftet i et gitterformet motiv, hvilket gør dens fordeling af lys særlig speciel.

Intelligent belysning

Designerlamperne har ikke kun deres innovative gitterform, fordi det ser flot ud, det har også en smart funktion i forhold til belysningen. Lampen er opbygget af seks lysende pinde, hvoraf selve pæren på enkelte pinde vender modsat. 

Lyset er således fordelt 80/20 på pindene, og man kan herved selv bestemme, om man ønsker 80% eller 20% direkte lys eller omvendt. Der er nemlig op til en selv, hvordan man ønsker at fordele belysningen, når lampen hænges op.

Denne smarte fordeling af indirekte og direkte lys er særlig brugbart i forhold til, hvilket rum lampen skal benyttes i. Hvis du eksempelvis indretter et mødelokale, hvor koncentrationen skal være i top, så er en mere direkte belysning fordelagtig. Ønsker du derimod at indrette et hyggeligt lokale, som emmer af mere varmt lys, så er den indirekte belysning vejen frem. 

Lamper til hele lokalet

Hillow lamper fås både som loftsophæng, til væggen eller som gulvlampe. Alle lamperne fås med den smarte lysfordelingsfunktion, som gør at du kan tilpasse den til et hver type af lokale og en hver ønsket stemning. 

Lamperne fås i et stilrent design lavet i messing, bronze, titanium eller marmor. Det er den perfekte lampeløsning til det moderne nordiske lokale. Du får med garanti den ønskede flotte og elegante indretning med denne designerlampe fra Hillow. 

Del artikel

Andre læser også