Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det bedste bambussengetøj

Af Annoncør

Er du blevet inviteret til stor fest inde i København med lækker frokost og efterfølgende fest til ud på de sene nattetimer? Så kan du eksempelvis forære værten et sæt smukt bambussengetøj – ved at vælge høj kvalitet opnår du et yders blødt sæt sengetøj med et blankt og eksklusivt udseende, som helt sikkert vil passe fint ind i ethvert soveværelse. Den lille ekstra gave er, at værten formentlig vil opleve sin nattesøvn forbedret da sengetøjet også har en temperaturregulerende effekt.  

Bambussengetøj – bæredygtigt og økologisk

Er tiden kommet til udskiftning af dit gamle sengetøj eller måske er den ældste lige flyttet hjemmefra og skal i den henseende have nyt sengetøj – uanset hvad grunden er til anskaffelse af nyt sengetøj bør du forkæle dig selv og dem du holder af med lækkert bambussengetøj. Du kan finde smukt bambus sengetøj 140×200, som er det traditionelle mål for danske voksendyner – sengetøjet er hundrede procent økologisk bambus for at opnå produktionen bliver klimavenlig og ved fremstillingen er der gjort brug af den mest bæredygtige metode. Du kan helt sikkert finde det perfekte sæt sengetøj i det store udvalg af bambussengetøj i høj kvalitet, som udover at være meget blødt også har et fint og blankt look.     

Bedre nattesøvn i bambussengetøj

Oplever du perioder, hvor du sover dårligt om natten? Det kan være du føler du ofte har det for varmt og derfor sveder meget – så er det værd og prøve at sove i sengetøj lavet af bambus da mange, som sover i dette oplever bedring af deres nattesøvn. Bambus absorbere hurtigere fugt, som er ideelt, hvis du sveder meget i løbet af natten. Du vil også opleve at din nattesøvn ikke vil blive generet af en lynlås i dit sengetøj da alt bambussengetøjet har skjult lynlås og derfor ikke kan føles under din søvn.

Vask ved lavere temperatur og spar penge

Har du forkælet dig selv med et eller flere sæt lækkert bambussengetøj? Så kan du glæde dig over, at du udover at putte dig i blødt og fint sengetøj til natten også kan spare penge ved vask af sengetøjet – bambus har blandt andet en af de gode egenskaber, at dets miljø er tørt hvilket gør, at husstøvmider ikke trives så godt i det. Du kan derfor nøjes med at vaske dit bambussengetøj på 30-40 grader og dermed passer du også ekstra godt på det da bambusfibrene slides, hvis det udsættes for høj varme. Og ved at sænke vasketemperatuen kan du altså spare penge på dit elforbrug.

Del artikel

Andre læser også