ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det er blevet billigere at købe maling online

Af Annoncør

Hvis du går og leger med tanken om at hjemmet skal have en total forandring, men tænker at det kommer til at koste det hvide ud af øjnene, så behøver det slet ikke være tilfældet. Der er nemlig rigtigt mange ting man kan gøre for at pifte hjemmet op, uden at det tærer for meget på økonomien. Overvejer du for eksempel at gøre noget ved de hvide vægge derhjemme, så kan du få billig maling online. Læs med her.

Livet er for kort til kedelige vægge

Hvis du ikke er helt fan af helt hvide vægge og gerne vil skille dig ud, så er det måske på tide at få noget knald på farverne. Der sker nemlig ting og sager, når man gør noget ved netop farverne på væggen. Lyset bliver nemlig helt anderledes i hjemmet, og maling kan også være med til at personlige gøre hjemmet. Du kan se det store udvalg af maling på vildmedmaling.dk og lade dig inspirere til dit næste projekt derhjemme.

Skift inventaret ud med brugt i stedet

Har du nogle møbler eller andet inventar som du egentlig ikke er så glad for, så kan du jo bytte det til noget andet. Nemlig genbrug. Det behøver altså ikke koste en bondegård at pifte hjemmet op. Du kan for eksempel gå på opdagelse i de mange genbrugsbutikker som du finder mange steder i landet. Der kan du gøre dig en god handel, og samtidigt få et helt nyt hjem med de ting du køber. Du kan også overveje at gøre noget helt andet, for lige at vende tilbage til malingen. Du kan give dine møbler nyt liv ved at male dem eksempelvis. Man kan hurtigt blive overrasket over, hvor meget det faktisk kan gøre i hjemmet. Prøv det selv.

Del artikel