ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det er vigtigt at registrere sit firma ordentligt

Af Annoncør

Det er meget vigtigt at man sørger for at få sit firma registreret ordentligt. Og det kan inkludere at få en leicode. Hvem skal have en lei kode? Og hvem kan nøjes med et cvr nummer? I denne artikel vil vi snakke mere om cvr numre og hvordan du skal registrere dit firma ordentligt.

Alle firmaer skal have et cvr nummer

Det er lige meget hvilken type firma du har. Hvis du har et firma, så skal du have et cvr nummer. Og ofte er det ikke så svært at anskaffe sig sådan et. Det er sådan set noget du kan gøre hjemme fra din egen computer i løbet af en eftermiddag. Det kræver blot, at du har alle de rette informationer.

Du kan eventuelt tage et kig inde på borgerservices hjemmeside og se, hvordan du får det gjort. Meget ofte vil det være meget intuitivt og du vil med garanti selv kunne finde ud af det. Men du kan naturligvis også altid ringe folkene op på borgerservice og spørge dem ad.

Ofte ville man også have mulighed for at finde ekstra hjælp gennem sin fagforening eller lignende. Nogle gange kan disse også godt hjælpe nye iværksættere som dig som lige skal i gang med at registrere firma og det hele. De kan også tilbyde hjælp på andre måder, da der trods alt er meget man skal sætte sig ind i når man starter et nyt firma. Det kan være en god idé at tage en snak med dem og høre hvordan de kan hjælpe en.

Alternativt kan du også vælge at flytte over til en ny fagforening, som retter sig mod iværksættere som dig. 

Køb din lei kode på nettet

Nogle firmaejere skal imidlertid også se sig om efter en lei kode. Det er vigtigt at forstå, at det ikke er alle firmaejer, som skal have sådan en til sit firma. Det er derfor vigtigt lige at undersøge sagen lidt nærmere, før du går ud og køber en. For du skal rigtigt nok bruge penge for at benytte en lei kode.

Hvis du er firmaejer i den type firma som skal have en lei kode så er det også vigtigt lige at kigge lidt på de forskellige forhandlere. Der kan ofte være forskellige priser alt efter hvilken forhandler du vælger at købe din lei kode fra. Der er naturligvis ingen grund til at købe en rigtig dyr lei kode, når du har mulighed for at få den meget billigere et andet sted fra.

Del artikel

Andre læser også