ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis sjov for børn: Det Kongelige Teater popper op med teaterlegeplads

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Camilla Winther, Det Kongelige Teater
Foto: Camilla Winther, Det Kongelige Teater

Børn, der er vilde med teater, udklædning og trylleri, kan snart få en sjov oplevelse på Ofelia Plads.

Det Kongelige Teaters rullende børneunivers, som hedder “Frede Stærs Postyrium på hjul”, er nemlig igen klar til at byde på sjov og spas.

Fra april til oktober rejser teaterlegepladsen rundt i landet, og turnéen begynder her i København.

Seks dage i april kan du tage ungerne med til Ofelia Plads og besøge “Frede Stærs Postyrium på hjul” – nemlig 17. til 22. april.

Her kan nysgerrige børn opleve alt det forunderlige og skægge, som teatret kan, og vikle sig ind i skøre fortællinger, når fantasien får frie tøjler.

Det Kongelige Teater sørger for, at der er masser af sager at lege og lave teater med, og det vil være muligt at have det sjovt med såvel skøre rekvisitter som vilde kostumer og flotte instrumenter.

Og der er selvfølgelig også en scene, hvor børnene kan opføre teaterstykker.

Hils på Frede Stær

Som noget nyt kan man også møde Frede Stær og hans teaterfuglevenner, der tager de mindste teatergængere i hånden i deres møde med Det Kongelige Teater.

Frede Stær er kongelig altfuglimand og højt-humør-leverandør, og han er klar med masser af magi og glimmer, når byens familier kigger forbi.

“Sidste års Postyrium-turné var en kæmpe succes, hvor vi sammen med en masse glade børn, og dygtige lokale kulturaktører, boltrede os i festlige og sjove oplevelser på vores mobile teaterlegeplads, der er blevet taget overvældende godt imod landet over,” fortæller Dorthe Paulli, udviklingsdirektør på Det Kongelige Teater, og tilføjer:

“Nu glæder vi os til at rulle ud på nye teatereventyr, så mange flere børn kan begive sig ind i scenekunstens verden gennem præcis den leg, de vælger.”  

“Frede Stærs Postyrium på hjul” er gratis at opleve og henvender sig primært til børn i alderen fire til 12 år samt deres voksne og institutioner.

Efter at være poppet op i København 17. til 22. april rejser teaterlegepladsen videre til 15 andre byer rundt omkring i Danmark.

Hvad: Frede Stærs Postyrium på hjul
Hvor: Ofelia Plads, København K
Hvornår: 17. til 22. april 2023

Del artikel

Andre læser også