Det københavnske byliv er fyldt med frække damer

Skrevet af: Martin Jørgensen

København har et rigt byliv, vel nok det rigeste byliv i Danmark. Og vil man ud at se på damer, mangler der heller ikke noget der. Der findes et bredt udvalg af eksklusive steder, hvor damerne er smukke og optræder med seværdige strip show.

Hagen ved at gå ud på de eksklusive steder er, at de smukke damer ofte optræder med andet end seværdige strip show. De har også tit travlt med at charme kreditkortet op af lommen på dig, og drikke dyr champagne som du betaler for.
Et godt alternativ til at se på damer de eksklusive steder er, selv at bestille en laber cigar hjem og så betale hende for at optræde med et frækt show. Hjemme i privaten har man også sit eget barskab – måske endda fyldt op med smuglergods fra Tyskland – og så bliver alting hurtigt lidt sjovere.

Et firma der har specialiseret sig i at hjælpe dig med at få en laber cigar hjem i privaten, til at optræde med strip København au spectacle, er Strip Danmark. For at det ikke skal blive alt for lummert, har firmaet en minimum fem personer til stede policy. Så du må lige alliere dig med en håndfuld kammersjukker. Til gengæld er der ikke nogen øvre grænse. Du kan med andre ord invitere hele København, hvis du vil.
Sådan et stripogram, som man også kan kalde det, er oplagt til festlige situationer som fødselsdage og polterabends. Stripperne har rig erfaring med den slags, og sørger selvfølgelig for, at den implicerede part – f.eks. fødselsdagsbarnet – får en lapdance de sent glemmer.

Vil man gerne kombinere byliv og strip, uden at frekventere de eksklusive strip kluber, så kan man overveje at bestille stripperen fra Strip Danmark til at komme og optræde ude. Her bør man lige forhøre sig med beværtningen først; er det i orden at der kommer en stripper forbi og sætter hjerter i brand, eller kan selskabet måske få lov at sidde lidt for sig selv, sådan at showet kan løbe af stablen uden at forstyrre beværtningens øvrige klientel.
Kan man lokke beværtningen til at stå for arrangementet, så kan Strip Danmark oven i købet skrive en samlet faktura, sådan at beværtningen kan trække hele balladen fra i regnskabet.
Man kan også lave en deal hvor stripperen serverer drikkevarerne. Stripperen er ikke bleg for at servere med brysterne frejdigt strittende, hvilket du næppe får kromutter til.

Er der tequila i baren, så kan stripperen også serverer nogle tequila shots i den variation der hedder ‘body tequila’. Det foregår ved at stripperen napper en skive citron i munden, drysser salt på barmen, og så er det ellers med at slikke saltet, drikke tequila shottet, og til sidst bide citronskiven ud af munden på stripperen.
Til selve strip showet er musikken vigtig. Stripperen har selv musikken med på sin iPod, og kan kobles på lydanlægget via bluetooth eller mini jack. Er beværtningen gammeldags indrettet med en jukebox, fyldt med singler fra dengang Pat Boone var the hottest shit in town, så kommer det til at knibe. Som regel kan Strip Danmark dog løse problemet, hvis bare lige man orienterer dem om det. Så sender de blot en stripper som medbringer en boomblaster, der kan få loftet til at gynge.

 

Alt i alt er der ingen grund til klage. Det københavnske byliv er fyldt med frække damer, og vil man ikke spendere en halv månedsløn på de eksklusive steder, så kan man uden dikkedarer bestille en over telefonen.