Det skal du lave med dine børn i vinterferien

Skrevet af: Redaktionen

Hvis du er så heldig at skulle holde ferie med dine børn, er det ikke for tidligt at begynde at planlægge, hvad ferien skal bestå af.

Der er rigtig mange ting at finde på, så det handler bare om at finde noget, der passer til dit budget og jeres interesser.

Få en anderledes oplevelse i teateret

Du har garanteret været i biografen med dine børn før, men hvis I vil prøve noget lidt anderledes, kan I i stedet tage i teatret. Der findes mange teaterforestillinger for børn, som I kan tage ind og se. I kan f.eks. se teater på Det Lille Teater.

Gå en lang tur i skoven

Det er altid hyggeligt at gå en lang tur, så du og dine børn kan få noget frisk luft. I kan f.eks. tage en tur i skoven. Hvis du har svært ved at lokke dine børn med ud, kan du altid foreslå, at I skal lede efter grankogler eller kigge på svampe i skovbunden.

Det kan gøre det lidt sjovere at gå rundt.

Hold picnic i stuen

Der er noget rigtig hyggeligt over en picnic, men i vinterferien er vejret ikke til en picnic i parken. Derfor kan I i stedet holde en picnic derhjemme i stuen.

I kan være sammen om at lave nogle lækre sandwiches og slå et tæppe ud på gulvet. Det kan måske virke fjollet, men faktisk er det rigtig hyggeligt.

Bliv blæst igennem på stranden

I er garanteret tit på stranden om sommeren, men faktisk kan I også sagtens gøre det om vinteren. Det er flot en lidt anderledes oplevelse.

Vejret er ikke til, at I kan ligge og sole jer, men til gengæld kan I gå op og ned ad vandkanten og blive blæst godt igennem.

Når I kommer hjem fra en lang gåtur, kan I sammen nyde en kop varm kakao.