MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det skal du se, når du besøger København

Af Annoncør

Skal du snart på en vaskeægte storbyferie til København? Danmarks hovedstad, København, er en rigtig dejlig by at tage på miniferie i, da den har så mange forskellige ting at byde på.

Så uanset om du er typen, der elsker at tage på museum, eller om du bedre kan lide at shoppe og drikke nogle øl, så skal du nok finder noget, som vækker din interesse i København.

Nationalmuseet

Et sted, som man i hvert fald bør opleve en gang – og gerne flere – i sit liv, er naturligvis nationalmuseet, som gemmer på en masse Danmarkshistorie. Og selvom man måske ikke er typen, som er helt pjattet med museer, bør dette alligevel være undtagelsen, og der skal nok være et eller andet, som vækker interesse.

Og til dig, som elsker historie og altid gerne vil lærer mere, så er Nationalmuseet et sted, hvor du sagtens kan bruge en hel dag.

Et smut forbi Amalienborg

I København har du også mulighed for at kombinere historie med en dejlig lang gåtur. København er nemlig fyldt med gamle gader, slotte og lignende, som gemmer på en masse historie. Du kan eksempelvis tage et smut forbi Amalienborg, som du helt sikkert har set på tv eller set billeder af i bladene. Det er nemlig her, at dronningen står og vinker, når hun har fødselsdag eller lignende begivenheder finder sted.

besøg Amalienborg hvis du har en lille royalist gemt i maven, eller hvis du blot har brug for at se en rigtig smuk og gammel bygning.

Strøget – til dig der elsker at shoppe

Nu er historiske bygninger og gamle gader naturligvis ikke det eneste, man kan se, når man besøger København. Denne storby er nemlig også fyldt med gode shoppingmuligheder for dig, som elsker at bruge penge på nyt tøj, eller hvad det ellers kunne være.

En tur langs Strøget skal altså nok være en rigtig fin oplevelse, hvis du altså er til den slags.

Så kan du og dine kære eventuelt slutte dagen af med et besøg på en af den mange gode restauranter, der naturligvis er i København. Og hvis der skal ske lidt ekstra, så er der også mange gode muligheder for at få sig en øl eller en drink i Københavns natteliv.

Så København er helt sikkert et besøg værd – der er nemlig noget for enhver smag.