Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dette kan du bruge en byggesagkyndig til

Af Annoncør

Første gang man hører ordet byggesagkyndig, så tænker man måske, hvad man egentlig kan bruge sådan en her til. En byggesagkyndig kan gøre en række forskellige ting, som kan være meget relevante for dig.

Hvis du ejer en bolig og gerne vil sælge den, så skal du bruge en byggesagkyndig. Man skal nemlig have styr på en række formelle ting, som man skal have, hvis man gerne vil sælge sin lejlighed eller sit hus. Derfor kan det være en god ide at læse videre her, da du kan læse, hvad du kan bruge en byggesagkyndig til.

Få et energimærke til dit hus

Man kan få lavet et energimærke til sin bolig. Det gør man ved, at der bliver lavet en oversigt over husets samlede energiforbrug. Det er lovpligtigt at have, hvis man i dag vil sælge sit hus. 

Du skal altså sørge for at have styr på energimærket, hvis du gerne vil sælge dit hus. Hvis det ender med, at energimærket er vurderet til at være dårligt, så kan du gå gode råd til at gøre det mere energivenligt. 

Et bedre energimærke gør boligen billigere at bo i, men også meget nemmere at sælge. Det er derfor en god ide at forbedre boligens energimærke.

Kan hjælpe dig med en tilstandsrapport

Du kan også få lavet en tilstandsrapport af dit hus. Det er en vurdering af tilstanden af dit hus. Det er en meget standard rapport, hvor en byggesagkyndig går igennem hele dit hus. Her bliver hele huset tjekket meget grundigt igennem. 

Eventuelle skader vil blive vurderet fra K0 til K3. Denne rapport bruges til eventuelle købere, som så kan få en ide om tilstanden af huset. Det er derfor en god ting at få lavet, da man måske også kan finde små skader inden de bliver alvorlige.

Få køberrådgivning

Hvis du går og er lidt i tvivl om småting vedrørende energimærket af dit hjem eller tilstandsrapporten så bør du overveje køberrådgivning af byggesagkyndig i København. Det kan også være, at du blot gerne vil have gode råd og tips til din fremtidige bolig. 

Det er en rigtig god ide at få noget rådgivning til et køb af en bolig. Det er nemlig en meget stor investering at købe en bolig i København eller et andet sted, hvilket derfor er rigelig grund til at få noget ekspert vejledning, så du kan vide dig helt sikker.

Del artikel

Andre læser også