Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dette skal du huske, når du flytter hjemmefra

Af Redaktionen

Er du nået til et punkt hvor du skal til at overveje at flytte hjemmefra? Det er en spændende tid, fyldt med forventninger og drømme.

Men der er også en del praktiske ting man skal sørge for at huske, også selvom pengene måske er lidt små. For nogle ting giver det bare ikke mening at spare på.

Åben så mange døre som muligt til en ny lejlighed

Først og fremmest kræver det jo en lejlighed før man kan flytte. Derfor er det ofte en god ide at skrive sig på forskellige ventelister eller oprette profiler på diverse boligsider i god tid.

For hvis man ønsker at bo i en af Danmarks større byer, så kan det nemt tage nogle måneder eller længere før man finder det rigtige.

Så står du overfor at skulle starte din søgning efter lejligheder så kan du godt holde godt øje med ledige boliger til leje i København eller nogle af de andre byer, som du overvejer.

Nogle gange kan det også være en rigtig god ide at tale med venner og bekendte, der bor i nogle områder eller bygninger som du godt kunne tænke dig at bo i.

For måske kan de tale med deres udlejer og få dig på en venteliste på den måde. Der findes nemlig stadig en del private boligselskaber rundt omkring.

Det er vigtigt at skyde lidt med spredte hagl, for at finde en lejlighed. Jo flere døre og veje du åbner, jo større er chancen for, at du finder dit nye hjem hurtigt.

Skab rammerne for en god hverdag med en god seng

Når du så endelig har fået din lejlighed, så skal den også have nogle møbler. Her er det en rigtig god ide ikke at spare på ens seng, for hvis du ofte lidt flere penge på den så kan du få en god seng så du undgår ondt i ryggen.

Ved at vælge sig en seng af høj kvalitet, vil du ikke mindst få mulighed for at sove bedst muligt hver evig eneste nat. Men du vil også kunne beholde denne seng i længere tid og have lyst til det, fordi du sover så godt i den.

Samtidig vil du opleve at du efter en god nats søvn, vil have meget mere energi den følgende dag. Hvilket betyder at du vil kunne yde dit bedste på dit job eller dit studie.

Sørg for at være sikret mod uheld

Noget andet som det også er vigtigt at få, når du flytter hjemmefra, er en indboforsikring. Selvom det måske er træls at skulle betale til, så er det endnu mere irriterende hvis dagen kommer og du har haft indbrud og nu selv skal erstatte de stjålne ting.

Hvorvidt du har brug for nogle ekstra forsikringer, afhænger lidt af om du for eksempel har nogle dyre elektroniske enheder eller en dyr cykel.

Husk dog at du er dækket af dine forældres indboforsikring, hvis du er under 21 år gammel og bor alene.